Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mit kell tudnia egy 4 évesnek fórum

Mit kell tudnia egy 4 évesnek (beszélgetés)

27. Ágio8405 (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 15:42
Férjeddel beszélj hogy le kell állítani.
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Ágio8405)
nov. 8. 13:13
Olyan 2 hetente. Saját igen nem rég fejeztük be a teljes felújítást. Soha nem gondoltam volna hogy ennyire meg hibban. Régen teljesen normális volt.
25. Ágio8405 (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 12:47
Amiket leírsz azok alapján vele nem lehet normális kapcsolat szerintem és ez nem a ti hibátok. Szörnyű milyen hibbant emberek vannak. Saját ingatlanban laktok? Ha csak albérlet én lehet elköltöznék szó nélkül. Milyen gyakran toppan be hozzátok ilyen kedvesen?
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Ágio8405)
nov. 8. 11:08
Igen egyszer ez már megtörtént amikor közöltük hogy elköltözünk a városból. Erre rá két hétre meghirdette a nagy családi házat amit mi felajánlotuk hogy megveszük de nekünk nemet mondott és közelebb költözött hozzánk. Én nagyon szeretem volna hogy ugyan olyan jó kapcsolatuk legyen mint a másik mamával de hiába probálkoztam nem sikerült. Köszönöm, hogy megerősítetted bennem ezt hogy ez abszolút nem normális
23. Ágio8405 (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 10:58
Pedig neked kell meghúzni a határt. A férjed megtette, akkor nem is próbálkozik. Beszéld meg a ferjeddel, de a legjobb lenne ha segítenie és együtt ülnének le a mamával. Persze lesz sértődés meg sírás rívás hogy ti milyen gonoszok vagytok, de ez is a műsor része. Ez nagyon nem normális amit csinál, és csak ti tudjatok leállítani.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Ágio8405)
nov. 8. 10:53
Volt már rá példa hogy pont indultunk valahova ketten a gyerekkel mire be kötöttem beült az autóba és szemrebenés nélkül közölte hogy jaj de jó hova megyünk. Számomra elég frusztráló ezaz egész hiába küldöm el mintha a falnak mondanám. Sajnos túl közel lakik 10 percre busszal.
21. Ágio8405 (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 10:46
Kedves a mama. Én biztos azt csinálnám ahogy megjön és átadja az ajándékot, hogy oh sajnos mennünk is kell. Épp indulni készültünk valahova. Ezt párszor eljátszod akkor talán nem fárad el oda ezért a 10 percért. Persze nem tudom milyen messze lakik….
nov. 8. 10:30
De ezt úgy kell elképzelni jön meg áll az ablak előtt a háznál be kiabál hogy 'Szia itt a mama hoztam neked valami meglepetést.' A gyerek kiszalad be engedi bele pakolja amit kap a külön erre az alkalmakra szánt dobozába és utána nem foglalkozik vele, hogy ott van.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Ágio8405)
nov. 8. 10:25
De rengetegszer szólt már neki nem is beszél vele. Ezek a látogatások is mikor jön meglepetés szerű mikor a férjem dolgozik és persze ugy jön, hogy a gyerek lássa és mindenképpen be keljen engednem (ajándékkal próbálja meg venni).
18. Ágio8405 (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 10:13
Rögtön gondoltam. Viszont ezekszerint mégiscsak foglalkozol velük és eléri a célját mivel ezt a kérdést is feltetted. Férjed mit mind ezekre? Nem szólt még kedves mamának?
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Ágio8405)
nov. 8. 09:14
Nem, dehogyis 3 darab legot nem tesz össze az unokájával. Házi gondozó. Állandóak az ilyen és hasonló remek tanácsok általában nem foglalkozom ezekkel.
16. Ágio8405 (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 09:05
Ja. Akkor innen az aggodalom….. Anyosod micsoda? Pedagógus esetleg? Netán fejlesztő pedagógus, gyerek pszichológus? Tippelhetek hogy mindig ad ilyen és ehhez hasonló remek tanácsokat?
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Ágio8405)
nov. 7. 22:09
Én is úgy gondolom, hogy nem mindenki lehet művész lelkű. Aztán volt látogatóban anyósom és látta a 'firkákat' amire az volt a reakciója, hogy elkellene vinnem pszichológushoz amit utána 2 órán keresztül ecsetelte, hogy ez nem normális.
14. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 21:22
Nincs azzal gond. Az én fiam 5 múlt augusztusban. Kb 2 hónapja kivehető az ember a rajzaiban. Előtte legfeljebb a nap volt felismerhető, amúgy firka volt. De ő sem sokat rajzol. Valószínűleg nem fog tudni szépen rajtolni, de én is leragadtam a pálcika embernél meg a fa, virág, felhő, nap szintjén. 🤷‍♀️ De nincs ezzel gond szerintem…
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Violet18)
nov. 7. 20:40
Igen. Persze van nagyon sok minden amit szeret csinálni.
12. Violet18 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 18:31
Ennyi? Biztos van ezer másik dolog amit meg szeret csinálni
11. Szegfűrózsa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 16:56

Íme egy bővebb kis tájékoztató:

[link]

10. Enissa (válaszként erre: 9. - Libikóka)
nov. 7. 16:50
😊
9. libikóka (válaszként erre: 8. - Enissa)
nov. 7. 16:47
Eszembe jutott,,nem szeretett rajzolni de az ajtó mögötti falra mindig felkerült egy kis firka:))"Nekiadtam" a falat ,,azt nagyon bírta:DD
8. Enissa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 16:35

Akkor nem lehet gond.

Biztos van kedvenc meséje, esetleg vegyél olyan kifestőt, színezőt. Ha nem is lesz elsőre tökéletes, biztos megkedveli majd.

Vannak projektorok is, amit átmásolhat, azt is szokták szeretni.

Én bevetettem hazugságot is. Amit nem szerettek csinálni, azt mondtam versenyt írtak ki és pl. aki a legszebben rajzol azok között kisorsolnak valamit, de a körömvágással is így voltam, aki a legtöbb körmöt küldi be...... kaptak 1 kifestőt, gyerekújságot, valami picurka marokjátékot.

Ne hetente, vagy havonta gondold, elvétve, de nagyon ösztönző volt. :)

Felnőttek, nincs harag belőle. Néha nevetve kérdezik. Erre, vagy arra nincs pályázat ?

7. libikóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 16:26

Keress neki valami klassz fiús,,pl szuperhősös szinezőt,,adj jó nagy papírt,,amin szaladhat kicsit a kéz.

Már ha gondolod:)

6. libikóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 16:21

A fiam sem szívesen rajzolt,színezni sem szeretett.

Kicsit azért kellett,,ceruzafogás,,stb. miatt de nem szerette.

nov. 7. 16:13

Jár óvodában az óvónők nem jeleztek semmit. Én vettem csak észre hogy nem szívesen rajzol.

Se velem se egyedül.

Egyedül eszik szépen kanállal villával. Egyedül öltözik.Szépen beszél és szamol 10ig.

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 16:03

A Tiéd mit tud?

Jár óvodába? Gondolom, ha probléma lenne vele, akkor jeleznék az óvónők.

Gyermek mondókákat tudnak már, és dalokat, ami tetszik nekik.

Mondatokban beszélnek. Ki szebben, ki csúnyábban, de rajzolnak, színeznek.

3. Enissa (válaszként erre: 2. - Enissa)
nov. 7. 14:50

Egyedül enni kanalat, villát használva, egyedül pohárból inni.

Ha nem is szépen, de felöltözni.

nov. 7. 14:49

A színeket, a nevét, az utcát hol lakik, általában számolnak 10-ig.

És már lekarcolják a nevüket, az utónevüket legtöbben.

nov. 7. 14:42
Szerintetek mit kell tudnia egy 4 éveseknek. Tudom minden gyerek máshogy fejlődik de kíváncsi vagyok mi az amit Szerintetek tudnia kellene

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook