Most akkor kell vagy nem egy 2 évesnek? (tudásbázis)
Nem kell útlevél eu-s országba.
Csak személy igazolvány kell, amit bármikor csináltathatsz.
(Csak tudjon ülni, hogy fényképet készíthessenek róla)
Így van, személyesen kell odafáradnia mindkét szülőnek... Elég bonyolult.
Nem, nem elég se lakcímkártya, se tajkártya. Ezek csak itthon érnek valamit.
Hááát... A pasim már teljesen kiakaszt a hülyeségével, mert váltig állítja, hogy a gyereknek nem kell útlevél, csak anyakönyvi kivonat, ettől meg attól hallotta.
Régen valóban így volt, mikor az anya személyijében fel volt tüntetve a gyermekei neve, száma, de azt magyarázom neki, hogy ha a gyerekeket csak úgy szabadon lehetne hurcolászni papírok nélkül, mindenki "lophatna" magának egyet-kettőt... Áh, dilis fickó, teljesen behülyítette már a fejemet!
Nem tudjátok mennyibe kerül a babának az útlevél? Mert erről is hallottam már különböző verziókat...
További ajánlott fórumok:
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Ha most veszek egy új TV-t, akkor ahhoz még kell az a "doboz", hogy legyen adás?
- Felsőoktatás. Ha van BA diplomám, de most megjelölök egy új BA-s szakot is, akkor azért már kell fizetnem?
- Hogy kell értelmezni? Közalkalmazotti bértábla... Most akkor mi mennyi?
- Holnptól akkor most fizetős vagy ingyenes lesz a 0. facebook? Vagy ingyenes marad, csak 15 Ft os egyenleggel kell rendelkezni?
- Ha kétéves intenzív érettségin vagyok és abbahagynám most (2. évben vagyok) és később folytatni szeretném, akkor azért már fizetni kellene?