38 vagyok, Ő 27...én Nő, Ő pasi... (beszélgetés)
Az a baj, hogy nagyon is hihető. :(
Nem értem, sok nő miért ad újabb és újabb esélyt egy rá, vagy gyerekre kezet emelő férfinak?
Én szakítottam meg kapcsolatot pusztán azért, mert felém lendítette a kezét. Tréfából. Ebben a témában a tréfának sincs helye, nemhogy a befejezett mozdulatnak.
Hihetetlen amit itt olvasok. Amikor az első pofon elcsattant, akkor kellett volna lépni de pillanatok alatt. Mi az hogy eltöri a bordám, és nincs következmény?
Itt nem a 27 éves pasiról van szó. Hanem ebből az életből menekülni kell.
Jesszus! A börtönt is megjárta? Nem semmi vagy, hogy felvállaltad, hogy adtál neki egy esélyt, amivel ő nem tudott élni. :(
MENEKÜLJ! Fiatal vagy, még mindenre képes.
Miért ült?
Szerintem most mar ne mard magad emiatt:) mentel volna 15 evvel ezelott is de megis valami ero miatt maradtal. Ne keresd igy utolag, hogy mi volt az az ero, ezeket a dolgokat nem tudjuk magunknak megmagyarazni. Mint mar mondtam elobb is, mindenfele kapcsolatban ami karmikus, a 2 fel tanul egymastol valamit. Es mikor ez a lecke megvan, csakis akkor lesz vege, megszunik ez az ero ami ott tart. De nemigazan lehet "kiszallni" belole hamarabb, mert 2 lehetoseg all fenn, ha ido elott ki akarsz szallni:
-vagy egyfolytaban nagy nehezsegekbe utkozol (es ezek jelek, hogy az adott dolog amit tenni keszulsz, nem az a helyes lepes)
-vagy ujbol es ujbol visszater ugyanaz a problema (kovetkezo pasi detto ugyanugy fog viselkedni)
Amikor viszont eljon az ideje, hogy kilepj, hogy megszakadjon ez a karmikus kapcsolat mert a lecket "elsajatitottatok", akkor szinte jatszi konnyedseggel megy minden, sot, talan ha meg sdm leped a dolgot, lehet, hogy spontan feloldodik (a masik fel hagy ott teged, vagy meghal stb. egyszoval a kapcsolat megszunik)
Szoval ne ragodj mar a multon, most mar nezz elore es koncentralj oda :)
Nem akartam könnyeket csalni már igy is sokat ázott arcodra.Csak azt irtam amit a könyvek könyvéből tanultam.
Amit az emberek többsége szeretne tenni,csak valamiért nemmerik megtenni.
Gyermekkorom jutott eszembe.ahogy átéreztem gyermekeid sorsát."inkább éhezni,de boldog szeretetben élni"!
Siketes és boldog életet nektek Kedves.
Köszönet . Mintha angyal szólna belőled.
Tudod,már láttam elég szenvedést,Szeretnék már némi boldogságot is.
Teljes mértékben elítélem a tettlegelés és erőszak minden formáját!Egy családon belül meg aztán pláne!
Jó érzés olvasni, hogy ebben a hamis és önző világban vannak még emberek, akik segítenének ilyen önzetlenül, mint Te királykék! :)
Ritka egy ilyen segítségnyújtás az biztos,és a legnagyobb respect érte Neked! :)
Köszi a hsz'ed.Örvendek,h.vannak ilyen jólelkű érző embrkék is ebben az elvetemült világban..
Nagyon a szívemből szóltál.
Topic indítónak:
Sajnállak, de még jobban a gyerekeidet! Majdnem bekönnyeztem amikor elképzeltem ahogyan veri a férjed őket. :(
Csak a gyáva ember képes megütni egy nőt, pláne gyereket. Még jó hogy megbír Veletek. pppfffff
Még olvasni is borzasztó, hát még megélni....
Igenis pont azzal leszel jó anya, ha a gyerekeidet nem teszed ki tovább ennek a szörnyű családi közegnek amiben most vagytok.
Arra nem gondolsz hogy ha még továbbra is maradsz ebben a kapcsolatban, akkor majd a gyerekeid fogják megérezni a legjobban ennek utóhatását?!
Pont egy ilyen rossz családi környezet az, amitől sérül a kis lelkük.
Ne adj erre esélyt a továbbiakban!
Lépj ha képes ennyire brutálisan bánni Veletek!
Ha maradsz, akkor amint a gyerekeid felnőnek,nagy valószínüséggel ebből a helyzetből el fognak menekülni.
Ha lépsz, akkor még esélyed van arra, hogy a gyerekeiddel együtt egy jobb, és szebb jövőt teremtsetek meg, és folytassátok tovább az életeteket.
Kitartást, és sok erőt a jövőben!!!
Ezt meg honnan tudod?
Olyan nincs hogy valaki semmi agresszivitásra való hajlammal egyszer csak családverő lesz, ott volt ez benne. A fórumindító abban hibázott, hogy nem isemrte ki kellően mielőtt hozzáment vagy túl sűrű volt az a rózsaszín köd ami elfedte az agyát.
Ekkorát ritkán fordul az ember személyisége, még gyerekként se nagyon, nemhogy felnőttként.
Szájba rágósan, mert amint elnézem így kell: nem a pasi tettével értek egyet.
De egy biztos, ez mellett a nő mellett vált ilyenné a faszi.
És milyen férfi az,aki 4gyermek mellett 4-5 sört iszik minden este,és a gyermeke anyjának bordáit törögeti cigivel a szájában?
Nincs olyan asszon,amelyik erre tudna késztetni.1000 jobb megoldás van mindenre.
:)
Olyan sosincs,hogy nem lehet újra kezdeni.És avval tudsz felelősséget vállalni,ha nem teszed ki egy agreszív embernek az életeteket.Nincs az az arany...tö...ű pasi akinek eltűrném azt,hogy a gyerekem ebben nevelkedjen.
További ajánlott fórumok:
- Pasi vagyok és HOXÁZOM, azért mert......
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Mérges vagyok a pasimra, 7 év, szakítás vagy sem?
- Izmos pasi vagyok, de túl kicsi a...
- A pasim testvére (lány) összejöhetne a közös gyermekünkkel? Nem mintha ez lenne a cél, csak kíváncsi vagyok mennyi lenne a közös bennük.
- Segítsetek!18 éves vagyok, és nincs pasim...