A pasim testvére (lány) összejöhetne a közös gyermekünkkel? Nem mintha ez lenne a cél, csak kíváncsi vagyok mennyi lenne a közös bennük. (beszélgetés)
gusztustalan,beteges,elgondolas ez,h ilyen egyaltalan eszedbe jut,kitenned a gyerekedet ilyennek,verfertozes.micsoda egy ember vagy te,szivem szerint beszelnek a vedonoddel,gyerekorvosoddal,es ezt a forumot is megmutatnam,szerintem nem lenne jo vege,
gyorsan torold ezt szerintem mert valami gyermek vedelmis v valaki eszre veszi neked lehet ebbol gondod.szegeny gyereked,micsoda egy barom arcu elmelet ez,fujjjjj
Nagyon megszívja szegény,ha bioszból akar érettségizni és a szaporodást húzza :D és nem pótolja a hiányosságait :D persze nem gyakorlatban kéne elsajátítani a témakört...
Szurkolok, hogy a gyerekednek több esze legyen és ne a családi ünnepségeken csajozzon :D
Nyílván.
...csak felhomályosításképpen írtam.
Most mi ne menne neki a férfi-anatómián...:DDD
Tudod...csak ahogy a reklámban is...
Attól függ, mikorra gondolod az"összejövést"!
Ha ivarérett koruk előtt akkor semmi!
Ha ezután, és ráadásképp még mutálódik egy-két gén, akkor igazán szomorú leszel az unokád születésekor...
Persze, menjen hozzá a nagynéni az unokaöccséhez nyugodt derűvel. A gyerekük meg minimum vízfejű lesz!
Uram atyám! Már nem is csodálkozom, hogy annyi idióta van ebben az országban. :(
Elépesztőn nasgy butaságot kérdeztél,pedig már 15 éves vagy:o
Ez olyan lenne ,mintha Te anyukád vagy apukád testvérével akarnál szexelni..
A pasid testvére a közös gyereketek nagynénje....
Már a feltevés is nagyon beteg.....
Vérfertőzés
annyi lesz, hogy a Ti gyereketek a párod kicsitesójkának a nagybátyja lesz.
Te sem jössz össze anyukádék tesójával, mert rokonok vagytok, vagyis vérfertőzés lenne.
erre az ötletre csak azt tudom mondani, hogy fujj.
valószínűleg konzervatív vagyok, azért.
de az meg tény, hogy jobb, ha genetikailag távol állnak egymástól a szülők, ha egészséges gyereket akarnak.
Nekem van egy rokonom, aki az unokatestvéréhez ment hozzá. Mindkét lányuk beteg.
Amúgy meg butaság ilyen dolgokkal foglalkozni, hogy "mi lesz ha..."
További ajánlott fórumok:
- Ha úgy döntünk, különválunk - odaadjam a gyermekünket az apukájának?
- Vajon összejöhet hosszabb távon?
- Mi a véleményetek arról, ha a párom a leendő gyermekünknek csak a Milán nevet adná?
- BPA-s cumisüvegek, mi lesz a gyermekünkkel?
- Nem tudom elfogadni hogy férjem a gyermekünk születése után...
- Mennyi idő után aludjon ott gyermekünk az oviban? Mennyi az 'ideális' beszoktatási idő?