38-éves nők! Ráncok-diéta-életmód, divat! (beszélgetés)
Végre valaki,aki be meri vállalni.Na most már 41 leszek pár nap múlva,jó sok idő eltelt mióta készült ez a topic.Sokat változott az arcom,nem mondanám sok a ráncom inkább a bőröm kezd változni,még mindig azt mondják szép a bőröm ,kozmetikus is.Viszont,nagyon meglátszik ha nem alszom eleget és a víz hiány is,nagyon oda kell figyelni,sok jó krém és boldogság. Nekem mindkettőből kevés van,de elvagyok.Lassan hullanak a szirmaim,hát ez van,de nehéz beleszokni ,ez tény!!!!!
oregebb vagyok,mint te,de rancok csak a szemem korul vannak a sok eves nevetestol.vidam szemely vagyok,helyes taplalkozas/sok gyum,zoldseg/ es a boldog eletszemlelet rengeteget segit,
ez egy nagyon gagyi próbálkozás..:-(
Ja!! Ebben megértelek,egy biztos.Arra jöttem rá a sok alvás , egészséges étel,kiegyensúlyozott lelki állapot és élet ha van,ki lehet kicsit tolni a ráncokat. Krémek nem jöttek be nekem,mindenfajtát próbáltam,semmi. Sokat kéne masszíroztatni,de kinek van rá annyi pénze:-((
Sziasztok!!
Régen írtatok már ebbe a topicba, és én sajnos csak most fedeztem fel, véletlenül, mert bal oldalt volt ott a kis négyzetekben, a fórumcímekben...
Én most májusban leszek 38, és a kor előrehaladtától félek, de nagyon...
Félek a ráncoktól, hogy elmúlik a hamvas bőr, elmúlik a fiatalság, hogy vége a fiatal éveknek...
Félek az öregségtől, és ennek a ténynek folyamatától...
Nem ismerem egyáltalán ezt amit írsz. Írnál bővebben? Mennyibe kerül? Hol csinálják? Milyen hatásos? Stb.... Köszi
Sziasztok! nagyon jó kiszáradt, petthyüdt bőrre a mezoterápia, akár tűs akár tű nélküli. Viszont a tűs mezoterápiát csak orvosok végezhetik, erre nagyon oda kell figyelni! elég otthon vagyok mezoterápiában, szívesen válaszolok kérdéseitekre.
Sziasztok!
Nekem mindkét "orcámon" piros foltok vannak, közelről látszik hogy piros vékonyka hajszálerek. Hallottam régebben , hogy létezik valamilyen lézeres eljárás ezeknek a hajszálereknek az eltüntetésére, de nem emlékszem pontosan. Ha valaki tudaj, hogy mi is ez és hol csinálják léci segítsen. Köszi
Nekem is ez kéne,mert iszom,de nem ér semmit!!Valakinek van ötlete??
Sziasztok, 38 éves sorstársak... Bár én még csak nyáron töltöm be, mint néhányan.
A vízhiányos bőrt én is akartam kérdezni, mert én tanácstalan vagyok. Naponta 3-4 liter közötti teát és vizet iszom, kenem a bőrömet, és mégis száraz, de nagyon. Az arcomon, a kezemen és mindenhol látszik. Már nem tudom, mit csináljak. Ultrahangos cuccra nincs pénzem, valami egyszerűbb ötlete van valakinek? Előre is köszönöm!
Én kb. 2 hete vettem meg az enyémet, és nagyon jó, épp tegnap dicsért meg a kozmetikus barátnőm, h. nagyon szépen látszik a szemkörnyékemen, h. használom. Nem tudom milyen kozmetikus az aki az ultrahangot nem találja jónak? Akiket ismerek, és nem keveset, mindenki dicséri. Az egyik legjobb találmány, ami beviszi a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. Szerintem a google keresőben is találsz róla leírásokat, amik segítenek dönteni. Azt tudom, én nem bántam meg.
Valaki ajánlott nekem egy jót,majd megnézem és holnap megírom!
SZIASZTOK! SEGÍTSETEK, LÉGYSZI! ÉN IS SZERETNÉK VENNI EGY ULTRAHANGOS GÉPET ITTHONRA, AZ EGYIK KOZMETIKUS ISMERŐSÖM AZT MONDJA NEM ÉR SEMMIT, A MÁSIK VISZONT DICSÉRI. MIT TEGYEK?
Merre van ez a jó kis kozmetikus? Mennyibe kerül,egy kezelés? Köszi.
A ráncosodást lehet késlelteteni,ehhez kell egy jó kozmetikus ezenkivül:sok folyadék és stressz mentes élet (ami a mai világban sajnos megoldhatatlan).Az én kozmetikusom végez oxigénes és botoxhatású kezeléseket,arcvsalást..stb ami nagyon jó, és még otthoni bőrápolásra is összeállit csomagot ha kérik.
Ok. Nagyon köszi. Legyen egy biztos,melóhelyem ami valószínű,lesz.Mindenképp jelzem akkor ,neked. Budapesti vagyok,különben.
Én a kozmetikus barátnőmmel hozattam őket. Ha akarod hozatok vele neked is.
????????????????????????????????????????????
Nagyon köszi ,választ!Hol lehet beszerezni,a géleket krémeket a géphez?
Szia Nőci1!
Nekem is gyakran viszketett a bőröm a szárazságtól, de meg van rá a csodaszerem: Megvettem az ultrahang gépemet, minden másnap használom, nagyon jó a bőröm tőle. Sokkal simább és teltebb. A pólusok pedig kisebbek. Kollagén elasztint, hialuronsavat, aloe verát, kukorica és búzacsíra olajat használok hozzá. Tudom ajánalni mindenkinek.
Gratulálok. Csak így tovább!!
Iszol eleget???
Nekem is hajlamos a bőröm a szárazságra, a hideg meg nagyon megviseli.
Vannak vízhiányos bőrre való krémek, ebben a kozmetikusod biztosan tud segíteni. Én nem akarok semmit sem ajánlani, hiszen nem értek hozzá, nekem az egyik, Neked a másik a jó :):)
De leginkább az segített, hogy jó sokat iszom. Főleg gyümölcsteát, azt szeretem télen-nyáron.
Azóta szebb a bőröm.
Nekem is az tetszett mindig is.Amikor még dolgozó nő voltam,rakattam fel műkörmöt,de nem nagyon hosszút,mindig francia manikűrt kértem,pici mintával......hát,nem is tudom az esküvőmre milyen legyen...:DDDD
Ja-ja! Ááá csak ilyen nagyon világos rózsaszín, szinte láthatatlan, csak mégis szép!:D
Az is valami:DD Hú,de messze van még augusztus...:D
Szépre pingáljad ám!:)) Ma lesz a találkozó a nászasszonyoddal?
Nem tudok semmit. Pingáltam a körmöm az esti bulira!:) Arra a pár hónapra vágsz fel???
Na jól van,most már mindenki tudja!:DD
Mi újság Nálad 39éves?:))
További ajánlott fórumok: