35-ös női cipőt milyen boltokban lehet kapni? (tudásbázis)
...tényleg csak panaszkodik mindenki.
Felajánlottam a lehetőséget, de egyetlen érdeklődés sem érkezett!
Csak hozzászólnék:)
Úgy vettem észre, hogy lassan a 36-os cipő sem 36-os. Vagy kisebb vagy (sokszor) nagyobb ennél. Mivel ekkora cipőt hordanék, de a boltokban a szériák csak egy párat tartalmaznak ebből a méretből, így szerencsésnek is kell lenni vásárláskor....a 35-ös méretről nem is beszélve.
Így és sok esetben nekem is lehet elég lenne 35-ös is, amit aztán tényleg csak gyerekméretben és fazonban lehet találni.
Nagyon ritkán lehet 35-ös lábbelit kifogni. Legtöbbször 36-osnál kezdődik a méret, pedig az eladók szerint is lenne igény kis méretre.
Csizmát és félcipőt szoktam venni 36-ost és teszek bele betétet, de nem minden fazonnál jó ez a megoldás.
Megértem a kis lábon élő nők gondjait.
Soha nem akkor veszünk cipőt, amikor szükségünk van rá, hanem amikor kapunk a lábunkra.
Helyhiány miatt kiárusításra kerül közel 100 pár kényelmes, egyedi 34-35, 36-37-es csinos cipő.
Ha szükséged van rá írj email címet és küldök képeket!
gardrobe@citromail.hu
nekem is 5-ös...
csóra,deichmann,humanicban is találni olykor,sőt,ha mázlid van akár bármelyikben sikerülhet,vannak slágerfalak,azokat mindig nézd meg,gyakran marad ki piici méret,főleg Humanicban.....figyelmedbe ajánlom a CCC-T,ott szinte minden modellből gyártanak 35-öst.Amúgy inkább időigényes az utánajárás,mint nehéz a vásárlás.Netről nem szoktam rendelni,abban nem tudok segíteni....
a wesselényi utcában a pethő czipő ;) gyönyörűek vannk. Nem a deichmann árkategória, de nem is addig tart ;)
csinál teljesen egyedi cipőket is kérésre. Nekem pl az elegéns csizmm van úgy, hogy egyszerűen kitalltuk melyik sarok, milyen felső, mi kell.. és méretre megcsinálta a normál csizmaron ami nla van.
az igaz, elegnsabbat könnyebb tallni, ha csak hirtelen kell. de ha vársz egy kicsit, akkor mivel elkészíti, akkor varilhatsz szinekkel, sarkakal:D nekem olyan farmerszandim volt onnan, hogy mai napig irigylik a kamaszok is :D szóvak picit sem nyanys:)
Szia!
Én a Zara gyerekosztályán szoktam venni..
sziasztok !
hasonlóan kis lábú nők, Ti hol szoktatok ilyen pici cipőt kapni ? Olyan bolt érdekelne engem ahol azért fiatalos , a mai divatnak megfelelő cipők vannak ebben a méretben. Köszi a segítséget. Esetleg jöhetnek linkek is, régebben találtam egy oldalt facebookon, de most akárhogy írom be, nem dobja ki :( cipoplaza.hu , ezt az oldalt ismerem ezen a téren.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet előfőzött/félkész kukorica darát (puliszkához) kapni? Melyik boltokban?
- Vannak Budapesten olyan turkálók, amelyekben márkás cuccokat lehet kapni? Olyanok, mint pl.Bershka, Zara, H&M, Jeans Club boltokban.
- Kókuszolajat csak bio boltokban lehet kapni?
- Vaníliarudat hol lehet kapni, milyen részlegen a van a boltokban és mennyibe kerül?
- Játékboltokban lehet kapni projektoros babaaltatót?
- Hogy lehet házilag előállítani a százforintos boltokban kapható pörc chipset?