35+ a párom ciklusa (beszélgetős fórum)
Mire kér tanácsot pontosan?
Nagyon tapasztalt lehetsz ám. :D A sok farokéhes nő... Hát ne add oda bárkinek akkor!
Dehogyis! Én se mondanék ilyesmit.
De minden apának (aki persze ugyan úgy férj is) türelemmel kell lennie a felesége iránt, megosztani a terheket, akár a háztartási teendők, akár gyerekhez ugrani éjszaka ... És udvarolni, kedveskedni ezerrel, hitvesi ágyon kívül is.
Sok nő rémségesnek látja a testét szülés után, pedig dehogy is. A férj feladata ezt tudatosítani.
Azért az elég beszédes, hogy fiatal nőnek síkosítót kell ajánlgatni ... Nyilvánvalóan a háta közepére sem kívánja a szexet.
Nem is csodálom, ez ajtóstul rontás a házba.
Én teljesen meglepődtem, mert anyám engem diszkrécióra nevelt, meg sem fordult a fejemben, hogy nem ez az alap.
De én is jártam úgy, hogy valaki nálam volt (vagy melóban), és szembetalálkoztam a szemetesben cuccal.. Legalább csavarja össze vagy tekerj wc-papirba akármi... Na jó befejeztem. Bocsi :)
Vannak ilyen f@szik akik előszeretettel foglalkoznak az efféle női mizériákkal.
Egy kollégám hasonló, teljesen képben volt a lánya menzeszével kapcsolatban, mikor mennyi stb. Hát én rosszul voltam ettől.
Az én párom hál istennek nem igényli az efféle információkat. Nyilván tudja ha görcsölök de nem ecsetelgetjük a témát.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy hallottam nem egy férfitól olyat, hogy szembe találkoztak az anyjuk/nővérük/nőjük használt eü. eszközeikkel, mert ezek az egyedek úgy gondolták, minek ezt rejtegetni.. Na az ilyen nőnek is járna a péklapát, és nyilván nem egy-egy eltévedt darabról van szó, hanem az igénytelenségről.. És most idehányok. :))
Valóban nem minden nőre, de sokra. Hadd ne
mondjak %-ot!
"Nem képes jól lereagálni mikor mellette fekszem kiéhezve álló zászlóval.Majdnem könyörögnöm kell h. valami történjen."
Ez már nem is benyögés, hanem nyüszítés. 😶
"Egyébként pedig a nőknek is vannak farokproblémáik, nem kicsit tudnak nyűgösek lenni, hogy ha nem kapják meg."
Ez nem minden nőre igaz!
Sokkal nagyobb nyűgösséget okoz ha kutya kötelességként éli meg és nem gyönyörnek!
Az ilyen áll a zászló benyögés ezt feltételezi !
Igen. Erre írtam azt, hogy
"Ilyenkor a férj háttérbe szorul, az anyának a gyermeke az első."
Abban nem látok problémát, hogy úriemberünk (Gentlman) tanácsot kér. Ehhez képest elég goromba válaszokat kap. Én biztosan nem ilyen fórumon kérnék tanácsot, lehet, hogy ő is megbánta már. Ami egyik embernek evidens, nem biztos, hogy a másiknak is az.
Egyébként pedig a nőknek is vannak farokproblémáik, nem kicsit tudnak nyűgösek lenni, hogy ha nem kapják meg.
Igazad van abban, hogy hormonális probléma következménye lehet az alacsony libido is.
A két legnagyobb hiba, amit ilyenkor elkövethetsz, az a zászlódra hivatkozás és a síkosító ajánlgatása.
Kedves szóval hívd fel inkább a figyelmét az egészségének a fontosságára, és kísérd el vizsgalatokra.
Istenem de álszent ez a duma. Persze, aggódik az asszony ciklusa miatt, komolyan ilyet még életemben nem hallottam.
Aggódsz te barátom, de egyedül csak a betevő töcsk miatt, de legalabb ne nyomnád itt a nőknek a képmutató dumád. Szánalmas.
Véletlenül idekeveredtem...Látom, a hozzászólók túlnyomó része enyhén szólva sem szexuálpszichológus. De azokat nem is itt kell keresni. Elismerem, én sem vagyok az.
3 gyerekes férj vagyok. Tapasztalatom nekem is az, hogy egy 9 hónapos kicsi mellett még valóban sok a teendő. Ez nem az az időszak amikor a régi szenvedély visszajön. Ilyenkor a férj háttérbe szorul, az anyának a gyermeke az első. Nem is esik ez jól sok apának! Türelmet javaslok és megerősíteni tudom azt, hogy valóban ott segíts kedves feleségednek, ahol csak lehet. És persze valahogy kipuhatolni, hogy mit szeretne, mi javíthatna a hangulatán. A tél depresszióra is hajlamosít. (Ez nem kijelentés, csak mondom, hogy ilyen is létezik.) Jön majd a tavasz, javul az idő, lehet kimenni a szabadba! (Most is, de a tavasz az mégiscsak tavasz! :) Nem könnyű dolgok ezek! Sok sikert kívánok!
Már októberben is 35+ volt a párja ciklusa. Úgy látszik, azóta sem sikerült orvoshoz vinni.
Habár ha nem hiányzik neki a szex, az nemigen hormonális.
További ajánlott fórumok:
- Ki hogyan küzd a ciklusával járó hangulatingadozással?
- Kinek hogy változott a ciklusa a szülés után?
- Mikor érdemes tesztelni, ha minden hónapban eltérő hosszúságúak a ciklusaim?
- Rövid ciklusaimat akartam rendezni palástfűvel, progeszteron krémmel. Olyannyira sikerült, hogy meg sem jött azóta. Mit tegyek?
- Hányadik napon tesztelhetek, ha rövidek a ciklusaim?
- 35+ a párom ciklusa, hogyan vehetném rá a vizsgálatra?