33-34-35 platform cipő kerestetik (beszélgetés)
Én ezt a két boltot ismerem Pesten. vagyis tudom , hogy vannak de személyesen egyikben sem voltam még. A múlthéten muszáj voltam rendelni egy cipőt a vansize-ról..az elviekben ma érkezik majd meg...lehet , hogy a méret nem lesz jó mert így láthatatlanba elég nehéz de berizikóztam egy 34-est...van rá lehetőség,hogy becserélik ha nem jó a méret...sőt arra is ,hogy visszautalják a pénzt ha egyáltalán nem jó nem tetszik nem kényelmes a fazon..a postaköltséget nyilván Én bukom
Szerintem van kulonbseg platform es platform kozott. Sztem ez egesz normalasian nez ki.
Egyebkent a neten cipot, kulonosen magassarkut eleg rizikos vasarolni.
Pesten most hol vannak uzletek?
Új kollekciók vannak. De szerintem nem egyrol1 beszélünk ha platformról van szó. Mellesleg pl a cyberpunk csajok ilyen platform bakancsot hordanak. Valahonnan csak beszerzik. Attól mert neked személyesen nem tetszik nem te döntöd el mi lesz a boltban.
Persze piciben minden sokkal nehezebb. A 35 azt hittem belefér neki..
Persze - készletkiárusítás.
33-34-es méretben pedig aligha kap ilyet.
A pesti üzlet megszûnt a Rákóczi úton.
nem? akkor szólj a cipőboltosoknak pls, mert tele van ilyenekkel:D
Sziasztok.
Van egy régi elhahlálozott fórum...vannak most is itt ilyen csajok, hölgyek akik kislábon élnek ? Boltokat tudtok ahol nem ocsmány nagyim sem venné fel kiscipők vannak ? vansize.hu , kislábó nőkcipőboltja, ezt a kettőt ismerem. Esetleg valakinek eladó cipő 8-10 cm-es sarokkal platformal ? vmi csinibb esküvőre (vendég ) ? köszi