3100-as méhszáj a 26. héten (beszélgetés)
Köszönöm a válaszok.
Vecus, és Te meddig dolgoztál?
Addig nincs gond amíg nem nyílsz tovább vagy nem kezd el rövidülni a méhnyak.
Akkor már szigorú fekvés kell.
Nekem két terhességemnél is nyitott volt a méhszájam egy ujjnyira a 24. héten és 38 hetesen mentem szülni.
Kérd meg a körzeti nőgyógyászt, hogy vegyen táppénzre, ha neked otthon jobb lenne. Csak a körzeti vehet fel.
Nekem a másodiknál volt nyitva a külső a 28-ik héttől. A doki azt mondta, vagy fekszek, vagy befektet. De mondtam, hogy otthon van a nagyobbik, aki akkor még csak 1,5 éves volt, úgyhogy nem fekszek be.
Pont a 37-ik héten szültem. Ja, otthon persze, egy kisgyerek mellett nem tudtam feküdni.
Sziasztok!
Olyanokkal szeretnék beszélgetni, tapasztalatot cserélni, akiknek a 26. hétben már 1 ujjnyira nyitva volt a külső méhszájuk. Nekem 25+5 napon mondta a doki, hogy ez a helyzet. Kicsit ijesztően hangzik a dolog, első babánál. 1 éve sajnos volt egy sikertelen terhesség, azt műtéttel kellett befejezni, lehet amiatt alakult ez így?! Vagy esetleg egy fertőzés is okozhatta? Jelenleg magnéziumot és nospát javasoltak + diaphyllint (napi 2x1 mindenből). Emelett minél több pihenést, viszont munkából nem vett ki táppénzre (ülőmunkát végzek).
További ajánlott fórumok:
- Mik a méhszájseb tünetei és mitől alakul ki?
- Első terhességnél 31. héten 2222-es méhszáj. 6hét kórházba.Mekkora a valószínűsége, hogy a második terhességnél nem lesz ilyen probléma?
- 1100 méhszáj a 30. héten, ilyen értékkel mire számíthatok?
- 31.héten 1111 a méhszáj, volt valaki igy? Mire számithatok?
- 38. héten a 2100-as méhszáj érték jónak számít?
- Ikres anyukáktól főleg! Hányadik héten kezdett a méhszáj kinyílni?