31.héten 1111 a méhszáj, volt valaki igy? Mire számithatok? (tudásbázis)
Szerintem konzultálj az orvosoddal. Ezeknél az értékeknél fennáll a koraszülés veszélye, függetlenül attól, hogy mások esetleg túlhordták és nem volt semmi gond. A dokinak alapból kell mondania, hogy mikor hányszor menj kontrollra és mire vigyázz, mi a veszélyes most rád és a babára nézve. Nekem amikor ezek az értékeim voltak másnap megszültem. :) Igaz a 40. hetet akkor már betöltöttem. Nekem a 18. héten nyílt ki a külső és teljes ágynyugalomra voltam ítélve. Hetekig a saját lépcsőmön nem mehettem le az udvarra pedig öt darab lépcső van csak a teraszon. Aztán fokozatosan tágítottam a határokat és nagyon vigyáztam.
A te értékeid viszont azt jelzik, hogy készülődik a baba kifelé. Ha vigyázol akkor viszont még bent tarthatod. Van akit ilyenkor már be is utalnak a szülésig a kórházba és állandó orvosi felügyelet alatt van.
Mit mondott a dokid???
szóval semmi pánik és pihenés:)))
és ha azóta még tovább nyilt?
Egy ujjnyit rövidült a méhnyak és nyitva az összes méhszáj. A külső a középső és belső.
Nagyobb a fertőzés veszélye. Ne ülj bele a fürdővízbe csak zuhanyozz. Kerüld a nemi életet és ne emelj. Pihentető üzemmód és akkor biztosan nem lesz gond. Én is túlhordtam habár nekem csak a külső méhszáj nyílott ki. De ehhez az kellett, hogy vigyázzak magamra.
Sok fekvés, kevés meló és pihenés, pihenés, pihenés.
Az előttem szólók ezt nem írták. :)
Jó babavárást és egészséget Nektek!
Szia Timcsi!
Csatlakozok az előttem szólóhoz. Ugyanez volt nálam is.
További ajánlott fórumok:
- Első terhességnél 31. héten 2222-es méhszáj. 6hét kórházba.Mekkora a valószínűsége, hogy a második terhességnél nem lesz ilyen probléma?
- Mire számíthat, akinek 17 hetes terhesen nyílni kezdett a belső méhszája?
- 1100 méhszáj a 30. héten, ilyen értékkel mire számíthatok?
- 38. héten a 2100-as méhszáj érték jónak számít?
- 3100-as méhszáj a 26. héten
- Ikres anyukáktól főleg! Hányadik héten kezdett a méhszáj kinyílni?