Mik a méhszájseb tünetei és mitől alakul ki? (tudásbázis kérdés)
nekem tegnap fagyasztották le, semmit nem mondtak arról, h mekkora vagy mennyire durva. mikor mondták h méhszájsebem van, annit mondtak, h "krónikus".
nekem nincs folyásom, mindenki írta, h folyt belőle egy csomó miután lefagyasztották és nekem meg semmi.
akkor nem sikerűlt vagy van ien is?
Nekem 20 Ft-os és én is kaptam ilyen kikeverős kúpot, amiben bórsav van. De nekem rögtön másnap elkezdett vérezni a méhszájseb, azóta is vérzik. Azelőtt sosem volt ilyen panasz ettől a kúptól, így nekem sem valószínű, hogy ettől van, de mégis gyanús. Ma megyek vissza dokihoz, remélem valami jót is hallok mostmár...
Neked milyen panaszokat/tüneteket okoz egy ekkora seb, mert velem kedvesen közölte egy orvos, hogy hát ja, térdtől köldökig ki vagyok kapcsolva, mint nő, nem csodálja, ha minden szellő fájdalmat okoz. Kicsit kiakasztott ez a hozzáállás...
Sziasztok!
22 éves vagyok és hát Kedd óta eléggé kellemetlen barnás véres váladék folyik belőlem, de mivel egyetemista vagyok elég messze a nőgyógyászomtól ezért még nemtudtam eljutni hozzá, Jövőhét kedden megyek, addig azt szeretném megkérdezni hogy nem probléma e ha tejsavas irrigálással ápolom! Szerintetek ez méhszájseb gyanus? Válaszokat előre is köszi
Szia!
Kérlek segítsetek! Múlt hét csütörtökön lett vége a menstruációmnak, pénteken kell felhelyeznem a Nuvaring hüvelygyűrűt. Körülbelül szerda óta folyamatosan fáj a hasam, olyan mintha a méhem fájna és mindkét petefészkem. Pénteken a gyűrű felhelyezésénél éreztem a méhszájamnál egy nagyon apró kis dudort, nem tudom hogy az fájhat-e vagy ne törődjek vele. Már szinte mindent elolvastam amit csak bírtam, azt írták, hogy a folyamatos fájdalom lehet annak a jele is, hogy terhes az ember. Csak csütörtökön tudok orvoshoz menni, addig nagyon jó lenne ha valaki megtudna nyugtatni. Mi lehet ez méhszájseb, vagy a fájdalom utalhat arra hogy teherbe estem?? Kérlek segítsetek
Előre is köszönöm
Hali!
A homoktövis magolajról szeretnék érdeklődni. Használta már valaki? Hogyan kell használni? Nem alkohollal van hígítva? Az nem tesz kárt? Irrigáltatok is vagy csak tamponnal használtátok?
A doki egy pici "sebet" látott, de azt mondta az lehet normális is. Gyulladás miatt eddig nem mertem együtt lenni a párommal és azt mondta, hogy csináljuk nyugodtan és ha fennáll a vérzés kezeljük.
Én inkább megelőzni szeretném mielőbb súlyosbodna.
Kösz előre is a válaszokat.
Csináltattam pénteken hüvelyváladék tenyésztést Budapesten az Interlab-ban.Kb 1 hét múlva lesz eredmény,amivel elmegyek a nőgyógyászhoz.
Új orvoshoz járok,akit sokan ajánottak. Ő is megmondta,hogy a sok antibiotikum,amit eddig kaptam tönkretette a hüvely- és hugycsőhámot,és az immunrendszeremet is legyengitette.
Nem is értem,ezt miért nem a nőgyógyászoddal beszélted meg? Rákszűrést,(kenetvétel) végzett?Lehet fertőzéstől,candidától,humánpapilloma virustól,lehet rákmegelőző állapot is.(Ha fertőzés egyidejüleg a partneredet is kezelni kell,mert állandóan visszafertőzhet!)
Mert a rákszűrés eredményétől függ a "gyógyítása"
Ami lehet gyógyszeres(hüvely-kúp,-)tabletta,lehet lápiszolás(kiégetés)lehet műtét.
MENJ VISSZA AZ ORVOSODHOZ!!!!
Sziasztok!
Lassan két éve tartó hüvely-és húgycsőgyulladásom van.Elkezdett fájni a méhem,és állandoan vérzem-pecsételő vérzés.A nőgyógyász azt mondta,hogy vérzik a méhszájam.Ez azt jelenti,hogy méhszájsebem van?
a tesomnak 6 honapos terhesen jött elö és akkor őt megműtötték.
sajnos elég veszélyes főleg annak aki terhes.
nekem csak zuhanyozni lehet ilyenkor tilos fürdeni nem szabad intim mosakodot sem szappant semmit használni csak sima vizzel szabad mosni hogy ne irritálja.
ha már nagyon súlyos akkor megműtik.én elkaptam egy fertőzést ami teljesen megmarta ott belül kaptam rá canestent az lefertötlenitette de véresre marta ez teljesen felterjedt a méhszájig.Állandóan vérzett:(((és nagyon fájt.
Sajnos gyógyszit nem kaphattam rá mert 7 hetes terhes vagyok igy magától kellet elmulnia mikor elmult a vérzés mégegyszer canestent kelet használnom és most már teljesen megszűnt.