Polip és méhszájseb lefagyasztással való kérdésem van. (tudásbázis kérdés)
Nekem nem lézer volt, hanem csak úgy ambulánsan lecsippentették, előtte adott bele egy kis fájdalomcsillapítot, és igazából alig éreztem valamit. Mikor kiment az érzéstelenítő utána görcsölt egy kicsit csak, de kibírható volt, vérzés pedig enyhe.
Na most ezt lézernél nem tudom, de szerintem a vérzés minimális kell hogy legyen. Nem altatnak? Mit mondott a doki?
Én előbb a polipot szedtem volna le és csak utána fagyasztottam volna. Vagy a polipod így eltűnt amúgy?
A fagyasztás után nekem talán még egy hét múlva is volt vizes folyásom, aztán szépen elmúlt az is.
Szia, nekem is lefagyasztottak es utana eleg erosen folyt az a valami. Nem emlekszem, mennyi betetet kellett egy nap elhasznalnom, de nem kettot, ezert aggodtam es felhivtam a dokit. El sem jutottam hozza, csak az asszisztens vagta hozzam, hogy ezzel nem zavarhatom az orvost, meg hogy mire szamitottam? Ez ilyen es kesz. Errol ennyit, hogy ha panasz van, hivjam batran.
Aztan fokozatosan csokkent ez a folyas, majd elmult.
Szia!
Nekem is volt sebem, szerencsére polipom nem!
Nekem csak az első napon volt folyásom! Lehet a polip miatt van több ideig. Esetleg másik orvostól nem tudod megkérdezni? Bár tudom, az ember nem szívesen megy ismeretlenhez!De néhány esetben muszály!
Mindenesetre jobbulást!
Manon
Szia!
Szerintem csak a doki!
További ajánlott fórumok:
- Mik a méhszájseb tünetei és mitől alakul ki?
- A méhszájsebnek milyen tünetei vannak? Aki már meggyógyult, az is írjon!
- Ha a szerdán vásárolt húst szombaton sütitek meg lefagyasztjátok 2 napra?
- Mivel jár a méhszájseb fagyasztása?
- Az egy évvel ezelőtt lefagyasztott Drezdai kalács (Stollen) fogyasztható még?
- Miket lehet lefagyasztani? Minden ötlet jól jön!