30 felett😊Nyárra bomba nők leszünk😊 (beszélgetés)
Ez tény!
A kiválasztottak 😂
Ne irigykedj! 😉
Mi is láttuk egymást! :P
Feküdj le gyorsan és próbáld meg jobb lábbal.
Előttem szólóknak igaza van nagyon is!
Van amin bármennyire is szeretne az ember nem tud változtatni, mert gyermek/fiatalkorába bele égették...
Te meg megrázod magad és azok véleményére adj, akik szeretnek és odafigyelnek rád.
Akkor csak bal lábbal kelhettem! 😂
Imádlak titeket! ❤️😘
Valami ilyesmire gondolok.
Ha már pici korban is azt hallgatja az ember, hogy semmire nem jó, nem tud semmit, stb., akkor mitől lenne önbizalma?
Szerintem az önbizalom nem a külsőségből fakad. Gondolom ez már gyerekkortól kíséri az embert, és mindegy, hogy szép, csinos e valaki, mindenképp az a fontos, hogy mit kap már egész kicsi kortól kezdve.
Ha a külsőmből meríteném az önbizalmamat, akkor nem hinném, hogy lenne...
Hát nem vagy! Sőt! :) De neked más a bajod bébi.
Közel sem biztos, hogy annak van önbizalma aki sokat hangoztatja. Sőt. :)
Ezért mondom, hogy irigyellek!
Nekem semmi önbizalmam, pedig (Epresturmix tanúsíthatja) nem vagyok én sem kövér.
34 múltam. Jelenleg olyan 70-71 körül lehetek. Januárban indultam 80-ról. Alacsony vagyok, 156 cm. Eddig sem az a szétfolyós voltam, hanem a keményhúsú. :) Sokat változtam, de nem drasztikusan. Munkámból kifolyólag 8 órában mozgásban vagyok, a gyomrom miatt meg nem ehetek meg sokmindent (csoki, zsíros, és csak minimális adagnyi kaja)
Holnap kezdem az önkéntes karantênt, ezért szeretném a mozgást folytatni itthon. :)
És miért fontos még az a 3 kg?
Nem az a lényeg, amit a tükörben látsz?
Én a súlyommal mindig úgy vagyok, hogy megnézem magam a tükörbe és ha elégedett vagyok, akkor nem érdekel az sem, ha 100 kg vagyok.
Jó, azt bevallom, hogy rajtam sosem volt 20-30 kg felesleg.
Ja, ebben azért van némi túlzás!;)
Ezért a kacsintós jel.
De önbizalmam van annak ellenére, hogy tudom a legtöbb nő sokkal szebb nálam.