3. napja érzek feszülést a hüvelyemben. Mitől lehet ez? (tudásbázis)
én nem mondtam hogy az :)
de ha a kérdés úgy szól, h mitől lehet ... na pl ettől :S
Dohanyzol, kohogsz, szorulasos vagy? Mert nem mindegy. A kismamak elsosorban azert erzik ezt, mert a meh egyre nehezebb es foleg a terhesseg vegen, lejjebb huzza a sulya, ez egy feszito erzest okoz es leggyakrabban este, mert ugye, ha egesz nap talpon vannak, stb., estere mar nyom.
Mivel te nem vagy terhes, babatol nem lehet, de ha kohoges vagy cigi miatti kohoges, szorulas miatt egyfolytaban erolteted a gatizmodat, attol igen, Ja, ha futsz, az is lehet. Amugy mindez nem biztos, de ha olyasmi a fajdalom, mint mondjuk menzesz elso napjan levo feszulo erzes, es most nem menstrualsz, felkeresnem a dokit a helyedben.
lehet hüvelyfali ciszta is
mindenképpen orvos ...
-ben
bocsi
"3. napja érzek feszülést a hüvelyembe"....
A hüvelyedben érzel feszülést,vagy valami belefeszül a hüvelyedbe???
Nem mindegy,hogy hüvelyemben,vagy hüvelyembe...
Helyesírás!!
Hol? -ban, -ben.
Hová? -ba, -be.
Ok.Értem , persze.
De mindenhol csak terhességre utaló hsz.ok voltak.
Ez de jó volt:))
Bucóka:A választ majd a doki megadja!Mert egy tünet, kismillió betegségre is utalhat!
Csak holnap tudok időpontot kérni,mert ma nem volt bent a doktor úr.
A menzeszem kb 10 nap múlva fog megjönni.
Peteeres lehet?
Mikorra van idopontod az orvoshoz?
További ajánlott fórumok:
- Ha múlt héten kimaradt egy fogamzásgátló és két napja mellfeszülést érzek, akkor az már utalhat terhességre?
- Ha különböző érzékenységekkel éled a napjaid segíts Nekem! Amikor bemész egy étterembe minek örülnél az étlapon?
- Missed ab. után mikor jön meg a menzesz?Pár napja szúrkálást érzek a petefészkemnél, és a melleim is fájnak.Ez már lehet a jele?
- Szagokat és ízt sem érzek rendesen már 3 hónapja mitől lehet?
- Pár napja fájt az epém.Ma már jobb oldalt erős fájdalmat érzek, ami mozgásra, levegővételre erősödik.Mi lehet ez?
- Szemgolyóim mozgása közben fájdalmat érzek 6 napja a golyó felső részén, mi okozhatja?