3 gyermekkel uj életet, uj kapcsolatot kezdeni (beszélgetős fórum)
Igen jó film volt...
Most már elég
Ajánlom minden nőnek. Persze kell hozzá akarat és barátok.
sziasztok
Elhatároztam, hogy jövőhét szerdán beadom a válókeresetet!!! félek ám nagyon...
Sziasztok
Itt vagyok én is néha :):):)
Mindenkinek köszönöm a kedves, bíztató szavakat.
Nagyon jól esik.....
Képzeljétek beregisztráltam egy társkereső oldalra, ismerkedni is :):):)
Ti hogy vagytok??
vagy épp a számlákkal..jajj anyát de sokxor átbacta a tulaj..
Mi ugy csináltuk,jött tulaj leolvasta az órákat,kifizette és hozta a csekket,és albérlettel együtt fizettük.Igy nem volt gond,sosem..
csak óvatosan az igaz társ kifejezéssel...mondjuk inkább, hogy nem vagyok magányos :D
nem vagyok benne biztos hogy igazán vágynék még egyszer házassághoz hasonló kötöttségre.
Most így jó...ha feszültség adódik megy mindenki haza, nem érzem hogy kihasználnának és házvezetőnőnek néznének... Most vagyok megbecsülve, ami azért fura mert a házasságomban a segge is ki volt nyalva a drágának és soha egy köszönöm, mindég csak a kritika...
Jajj,Ujrakezdés...Te tudod nagyjából a történetünket...haza akar jönni....nem akar válni, tegnap volt itt és közölte küzdeni fog értünk :S
sziasztok!
sajnos én is ugyanebben a cipőben járok....nekem 20, 18, 12 évesek a gyerekek. Nagyon elegem van a férjemből, válnék, csak félek is....
Nagyon meglepett amit írsz.
Gratulálok hogy neked sikerült megtalálnod az igaz társad.
S naház,könnyebb így ismerkedni,,?? Nocsak ezt nem gondoltam volna....
Látom belőled ia a tapasztalat szól.
Sajnos vagyunk egy páran,akik csúnyán megégetik magukat :(
én mindenkinek szívből szurkolok, hogy jobbá váljon az élete.
Sziasztok.Vagyok ujra itt .
Nálunk a helyzet változatlan.
Nálatok mizujs?
UJRA KEZDÉS nagyon csendben vagy !!!!!!!!!?????????????????nagy a gond???
valószínű hogy tényleg kisajátította a gépet:( az a tahóóóóó.
Nálunk kétszer annyi gyerek van, az én férjem is ezzel irtogatott elég sokáig...EL NE HIDD !!!
sok gyerekkel is találsz társat, személyes tapasztalatom, hogy így könnyebb ismerkedni. Valahogy könnyebben jönnek oda a pasik, és a legtöbb a gyerekekre hivatkozva kezd társalgást.Nemsokára saját bőrödön fogod tapasztalni. A -"deédeskisgyerekatied?" megszólalások hidd el nem a gyerek iránti érdeklődést takarják az esetek 99%-ban
Anno nekem is xarul esett mikor csaj hivogatta,vagy amikor lelépett vele romániába..Én hülye meg megprobáltam ujra kezdeni vele,de most vissza gondolva ,lekellett volna zárnom az egészet..Viszont,milyen a sors,addig adja a lehetőséget,amig nem élek vele,és lenem zárom..
Nehéz lesz tudom,hisz itt a 3 gyerek/ 3-5-6 évesek/de ez meg igy nem élet,engem annyira nem izgat lesz-e másik párom vagy sem, hajön a lovag jön,ha nem nem..De még mindig jobb egyedül,mint egy k.csög mellett élni..
Aha,sejtettem hogy ezt fogja képedbe vágni..
Ezért irtam lejjebb,hogy magaddal és gyerekekkel foglalkozzál,ő meg magasról lexarva..
Te is röhögj a képébe nyugodtan,mert ha majd gyerektartást kell fizetnie,nem lesz olyan huuu de jó érzés,,
Csak vigyorog a képembe,miközben csajozik.
Fennen hangoztatja,h ugyse fogok kelleni senkinek sem 3 gyerekkel :(:(:(
Ja és azzal cseszeget hogy majd meghív az esküvőjére,mert ő ugye elfog kelni.
További ajánlott fórumok:
- Miért ilyen nehéz negyven körül új kapcsolatba kezdeni?
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Egy új kapcsolatot csak megfontoltan érdemes kezdeni.?
- Hogyan "kell" újrakezdeni egy kapcsolatot, teljesen, tiszta lappal?
- Örökbefogadás élettársi kapcsolatban, gyermekkel, hogyan kezdjük?
- Van tapasztalatod begipszelt lábú, játszó, örökmozgó gyermekkel kapcsolatban?