3 D Power Wave halogén sütő... Ki hogyan használja? (beszélgetés)
Hááát, nem is tudom....
Elképzelésem a következő:
Mindenképpen egy rácsra kell tenni az ételt és akkora edénybe, hogy annak a fala és a sütő fala közt tudjon még cirkulálni a forró levegő.
Első próbának egy egybe csirke sütését javasolnám, ott csak sikerélményed lehet! :) (Simán a rácsra tedd!)
Én szoktam olyat, hogy egybe tarját (pl.) befűszerezek és serpenyőben körbepirítom minden oldalát. Utána beleteszem a készülék rácsára és addig sütöm, amíg a belseje legalább 85-90 fokos lesz. Van egy húshőmérőm, amit beleszúrok a húsba, így kivülről is folyamatosan látom mit mutat.
Remekül lehet pl. almát, tököt is sütni benne.
Könnyen lehet fagyasztot dolgokat is kiolvasztani vele!
Én nem tudom.... Most karácsony óta nagyon próbálom használni,de valahogy nekem nem akar menni vagy csak már ezek az újak nem is olyan jók már!
Rakott cukkinit raktam be és 2 óra alatt nem sült át,pedig már az első óra után le is takartam!! A sütőben 40 perc alatt kész van. Akkor lejjebb adtam az "igényemet" és ahogy mondod 1 szelet melegszendvicsér nem melegítem be a sütőt.. be is raktam,gyönyörű lett a sajt rajta,de mikor kivettem rájöttem,hogy a kenyér alja ugyan olyan mint mikor beraktam.... :((((
Nekem már van vagy 2 éve.
A FÉRJEM VÁGYOTT RÁ, AKI NEM IS TUD FŐZNI! :?)
Az a szerencsés, ha olyan helyre tudod tenni, ahol állandóan elől, üzemképes állapotban van.
Legnagyobb előnye, hogy a sütőnél jóval kisebb belső légtere miatt jóval gyorsaban felmelegszik és valamivel gyorsabban sül meg benne az étel.
Jó, hogy folyamatosan látszik mi van bene, de a legszebb az egészben, (nekem) hogy nyáron a nagy melegben ki lehet rakni az udvarra, erkélyre és nem melegíti be a lakást!
Pl. két zsemléért biztos nem melegíteném be a sütőt, de ebbe gondolkodás nélkül belevágom (pár csepp vízzel lespriccelve) és "frissen sült" zsemlét kínálok reggelire.
Egyébként végülis ugyanarra való, mint egy sütő!
Karácsonyra kaptam,hogy megkönnyítse a mindennapi sütés főzést egy 2 éves gyerek mellett,de nekem inkább bonyolultabbnak tűnik...
Keresem azokat akiknek van,használják,tudják és szeretik használni és megosztanák velem tapasztalataikat,receptjeiket!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Ismeri, illetve használja valaki a Lady Power Conust (vaginálsúlyok)?