3-an párban (beszélgetés)
Sziasztok! Blue Moon, szerintem, ha nem is volt szép dolog,de a mai világban (sajnos) belefér, főleg, hogy azért utólag bánod! De látod, más ez, más amikor a párod iránt érzet szeretetből, tiszteletből, végső soron megálljt tudsz parancsolni az ösztöneidnek! Még sem vitted haza a szeretődet stb., engem ez akaszt ki ebben a fórumban!
Mindenki: tegnap a munkahelyemen totál elment a hoxa, aztán korábban hazaengedett a főnököm és mivel apa is le tudott lépni, így kihasználtuk, hogy a gyerekek, még nem voltak itthon, így nem írogattam! ;-))) Azé' van a hoxánál is jobb dolog! Mára mi is tervezünk valamit, csak még nem tudjuk mit,de mindjárt utanánézünk, hol mi van?!
És akkor marad vmágika egyedüli fecskeként! Szép az idő vmágika, menj te is kifelé, és este mesélünk egymásnak ki-mit csinált! :-)
Látod,rajtam nem múlna a termelés,csak hát egy fecske....:)
Szerintem néhány helyen azért most tartják a gyereknapot,mert tudod a vasárnap már olyan húzós.Akkor már sokan a hétfői előkészületeket végzik.Pl. egy komolyabb ebéd elkészítése amiből esetleg raktároznak hétfőre is,a nagyobb gyerek kollégiumi útjára bocsájtása.Tudod,ez olyan dolog,hogy a lakodalmak is azért vannak szombaton,hogy ne másnaposan menj dolgozni hétfőn.:)
A gyerekeknek is kell egy kis idő,hogy regenerálódjanak.Meg különben is,milyen pocsék érzés,hogy vasárnap gyereknap és minden happy,hétfőn meg suli.Kell az az egy nap átmenet a kettő között.Ha mi elmentünk 2-3 napos "nyaralásra",akkor mi már szombaton hazajöttünk,hogy legyen időnk kipihennei a "nyaralás",utazás fáradalmait.
Most lehet,hogy egy daraddig nem leszek,de addig se tétlenkedjetek ám!:)
Gondoltatok már arra,hogy Jäger lány és Target fiú olvassa a hsz-einket és milyen jót röhögnek a markukba,hogy most meg a mi életünk "hatalmas" problémáit tárgyaljuk ki és próbáljuk megoldani??
Ha így is van,én nem bánom.Ha ezen múlik ,hogy szerezzek nekik néhány kellemes percet,akkor nem bánom,legyen.☺ Rájuk fér egy kis móka,kacagás!:)
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGGGGGGGGGGGGELT!!!!☺☺☺
Hétalvók,a hasatokra süt a Nap!!!
Ááá,az nagyon gáz,szerintem is a havi 1,2.
☺ ;-)....
bocsi, nem akarok bunkó lenni, de ez kikívánkozik:
annyira nem lehettél elutasító, ha a heti 3 megvolt korábban is..;))
én azokra gondoltam, ahol mondjuk havi 1-2-t, vagy még annyit sem "engedélyez" a nő.. ott a férj próbálkozhat kedvére, de nem hiszem, hogy ezt az arányt túlságosan fel fogja tudni tuningolni..
☺ ☻ ♥
:-))))))))
Alt+jobb oldali 1-es billentyű.Mindegyik számhoz másik figura tartozik.Próbálgasd csak!☺
Hé,mért nem szóltatok,hogy itt meg beindult az élet!?Egész nap erre vártam!♥
Szuzy látom pontot tettél a dolog végére.
Vagy csak megint a technika örgöde bujálkodik?
Hát,hogy őszinte legyek,tőled inkább lecseszést vártam,amiért így "elfajultunk."
Meglep és örülök neki,hogy férfi szemmel Te csak megerősíted a mi feltételezéseinket!:)
Ha ez most Zsuzsóanyu vagy bárki neve alatt jelenik, tudjátok, hogy ez én vagyok, azaz Szuzy! Tömörítek! akkor átmegy, ahogy látom!
De mi van ha a szex miatt megy félre, mert például tipikus, hogy otthon az asszony sok mindenre nem hajlandó, csak a jó öreg misszionáriusra, és a plusz igényeit a pasi elkezdi máshol keresni, de idővel, jönnek az érzelmek a másik felé, aki pótolja?! Emiatt veszélyes belenyugodni abba, hogy jó, néha eljáár ide-oda, addig sem engem csesztet, mert az eljárogatás átfordulhat kötődésben, főleg ha az nem egy hivatásos lány, hanem egy kolléganő, ismerős, vagy teljesen mindegy, ki, de szerető, és nem hivatásos!
Hát az biztos!Elég furcsa házasságterápia lenne!:)
Gondolom sokan élnének vele,ha "legális" lenne!
ez azért attól függ, hogy ki mit keres a házasságán kívül: egy hiányt akar pótolni csupán testileg, vagy érzelmeket keres.. ha az utóbbi, akkor nem fogja váltogatni a partnereit.
Egyébként ha csak szexuális hiányt akar pótolni, akkor sem gondolom, hogy azt a házassága javításának célzatából teszi!:)