27 éves vagyok, 3-4 éve fiatalabbnak hazudom magam ahol... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egy évvel vagyok fiatalabb ,ezt tudja.
Valamiért csak megragadt harminc alatt;)
Mondtam én ,hogy veszett jól nézhetsz ki.
Néha nem tudom,hogy hány éves vagyok.
Annyira nem érdekel.A férjem szoktam megkérdezni .
Én szigorúan július 1-től vagyok 1 évvel idősebb.
Egyszerre van a szülinapunk?
Nekem pont az év közepén van;)
Én nem szoktam hazudni a koromról, de megszoktam kérdezni, hogy van e nyugdíjas belépő (strand, hajó, stb.) a férjem miatt.
A strandon a pénztáros dührohamot kapott, amikor megkérdeztem, hogy van e?
Vörös lett a feje, elkezdett csapkodni, majd elém vágott 2 db belépőt és mondta, hogy mennyit kell fizetnem. Mivel kevésnek tartottam az összeget, így megkérdeztem, hogy miért ennyi? Erre szinte visítva válaszolt, hogy ennyibe kerül 2 db nyugdíjas belépő. Én meg mondtam, hogy de csak 1 nyugdíjas kell, mert én még nem vagyok az.
Erre szinte azonnal lehiggadt és csak annyit mondott, hogy: na azért!
A bulihajó pénztárnál is megkérdeztem a nyugdíjas jegyet. Ez a pénztáros csak mosolygott, és megkérdezte, hogy tényleg nyugdíjas? Én meg mondtam, hogy én nem, de a férjem igen;)
A strandos elég félelmetes volt, így tuti, hogy sosem fogok hazudni a koromról;)
Volt egy osztálytársam, híres lett, ahányszor írtak róla, mindíg egy két három évvel kevesebb volt írva, mint amennyi.
Mostanra már vállalja hogy 70.
Teljesen mindegy mennyinek hazudod magad, a lényeg mennyinek néznek, mennyinek nézel ki.
Lehet éppen szánnak, hogy szerencsétlen , de carul néz ki ilyen fiatalon. Az emberek nem hülyék, csak sokan tapintatosak.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Annyira ideges és elkeseredett vagyok. Muszáj kiírnom magambol. :((
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Inkább boldogtalanul is azt hazudom, hogy boldog vagyok,...
- 35 vagyok, az egyik barátnőm is, ő sokkal fiatalabbnak...