27 éves pasimnak nem jó a nyelvtechnikája odalenn, hogyan mondjam el neki? (tudásbázis kérdés)
Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel? c fórum.
doki..83 2290. és 2291. hozzászólásai.
Olvastasd el vele. Szerintem csodálatos!
Igen, emlékszem rá.:D
Tegnap az volt, hogy a csávók felkötöttek egy mű p*niszt a fejükre, vagyis az állukra és úgy ny*lták a csajt miközben a mű szerszámmal rásegítettek. :DDD
Ne vedd sértésnek, de a harmóniába szerintem beletartozik, hogy nem hordjuk le a másikat mindennek alkalmanként, vagy hogy nem hazudunk a párunknak élvezetet és nem verjük át 1 éven keresztül...és talán még ide tartozik (az én nézetemben), hogy meg tudjunk bármit beszélni (pl.: intim dolgok).
Bocsi, tényleg nem piszkálni akarlak, de ezek tények, és szerintem a legtöbb pár hasonlóan gondolja.
Igen, alapvetoen vicces, de egy ilyennel fel lehet vezetni ezt a dolgot. :)
Amugy a life-on volt regen az is, hogy a ferfiak valami 95%-a vagyik ra, hogy analisan kielegitsek egy vibratorral, csak nem valljak be. :D
tudom vannak hibái , és ezért sokat is kételkedem abban hogy van e értelme együtt maradni , de az alábbi problémákat most még magyarázom azzal hogy nem vagyunk együtt 5 hónap közös és 10 hónap távol , ezalatt a 10 hónap alatt négyszer találkoztunk ,
nem szert ugy mint rég ? én sem, mégis mibe legyek szerelmes a skype fotójába , csak reménykedünk abban hogyha újra együtt leszünk akkor újra intenzívebb lesz a szerelem, ez így nagyon nehéz és hiszem hogy nem sok pár lenne képes 5 hónap után 12 hónapra elengedni a másikat , most 10 hónapja vagyunk távol és 2 hónap még előttünk van
Persze, hogy nem pánikolni, hiszen nem is nagyon izgatja, mit hoz majd számára a jövő :D Bocsi :P
Amúgy fura, hogy egy tulajdonságot írtál csak róla: hogy jól táncol. A többi rólad szól. Ilyenkor legtöbbször olyat szoktak írni, hogy mert ilyen, mert olyan, mert amolyan és még mert emilyen.
De tényleg érdekes, hogy a fejedhez vágta régen, nem szeret úgy, szakítottatok, előtte se tudtatok intim dolgokról beszélni (most se), indulatos, olyankor lehord mindennek fél órán át, de megeteted és minden helyreáll. Nem akar semmit, nem tervez semmit, nem töri magát semmiért.
A pasi idegbeteg, ha berág, szid, mocskol téged, elmondta, hogy már nem annyira szeret, szarul nyal, és lövete nincs, mit akar az élettől.
Minek vagy vele?????
Ezért kéne kommunikálni. :O
Bár ahogy elnézem, mostanság ez nem divat. :/
Googlebe írd be a címét, és megtalálod!
Sok sikert! :)
"22:00
Szextippek Csajoknak
ismeretterjesztő sorozat, 2/6. rész, 25 perc, Arch. Tv
Kíváncsi és készséges párok vágnak bele egy nagy intim-kalandba, amely során a legújabb szexuális technikákat próbálják végig, hogy átéljék a mindenség legjobb szexét. A sorozat igazi tanácsokat ad a csajoknak, hogyan dobják fel szexuális életüket, de a fiúknak és érdemes figyelniük. Többszörös orgazmus? Szerepjáték? Kukkolás? Minden tesztelés alá kerül!"
De miért tartana undorítónak?
Gondolom te is megteszel neki dolgokat, ne hisztizzen! :D
Egy éve együtt vagytok, és még nem hoztad ezt fel neki, ezen változtatni kell.. ;)
1: fura, hogy egy éve vagytok együtt, de nem beszéltek nyíltan arról, ki mit szeret, hol milyen izgatás esik a legjobban, stb. :O
2: még furább, hogy élvezetet hazudsz folyamatosan...ennek mi értelme? ő sem tanulja meg, hogy okozzon örömet neked, te pedig végképp nem élvezel ebben semmit :O
3: miért pont 1 év után jut eszedbe, hogy végre változtass? ennyi idő után jogosan akadna ki, hogy eddig nem szóltál, és megjátszottad.
4: tálalás kérdése az egész. Nem úgy kell indítani, hogy "amit eddig csináltál, az úgy volt rossz, ahogy volt, semmit sem élvezted, és megjátszottam mindent". Ilyesmivel jogosan esne vissza kicsit az önbizalma. Segíteni kell neki, anélkül hogyan jöjjön rá? Egy néha elejtett "kicsiiiht gyengédebben", "kicsiiiiht lejjebb", "kicsit lassabban" és hasonló, kéjes nyögések között leadott segítségekkel semmit sem csorbulna az önbecsülése, sőt...látná, hogy segítesz neki, hogy még jobb legyen.
További ajánlott fórumok:
- Köszönöm a pasimnak
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- A barátnőmet szinte tálcán felkínáltam a pasimnak. Teljesen...
- Mi baja lehet a pasimnak?
- Ciki, ha a pasimnak szebb a haja, mint nekem?
- A pasimnak borostája/rövid szakálla van...és "kicsípi", irritálja a bőrömet...Pedig imádok hozzábújni...