A pasimnak borostája/rövid szakálla van...és "kicsípi", irritálja a bőrömet...Pedig imádok hozzábújni... (beszélgetés)
Az én kedvesemnek 3 hetes, és én még mindig nem bírom megszokni!
Szerintetek van remény? Fog még változni, puhulni?
Ha kicsit hosszabb,már tényleg nem szúr anyira!
Egyébként meg 5 év TAPASZTALAT mondatja velem,egy idő után meg szokja a bőröd is és már észre sem veszed!:))
Úgy legyen :)
Köszi Mindenkinek a jótanácsot :)
Hajrá!
Biztos megteszi a kedvedért.:)
Ok,értem én csak vicceltem :)
Akkor igyekszem rávenni hogy picit növessze meg!
De hogy akartalak megijeszteni. Pont azért írtam, hogy nehogy így járj, nem volt kellemes:(
De tényleg hagyja nagyobbra, az élmény megmarad, csak az iritáció nem:)
Jajj,ne hozd rám a frászt :)
Ok...akkor hagyom míg megnyugszik...
Egyébként hagyd megnyugodni a bőrőd, mielőtt bármit is csinálnál vele mert jártam úgy (jaj durva volt), hogy full sebesre marta az arclemosóm. Jó pár napig kellett járnom, a dokihoz, aki mindig lekaparta és bekente valami krémmel, de közben a számat se tudtam használni semmire se nem hogy csókolózásra.
Senki se tudta mitől csak lestek, hogy te jó ég....
Szia! Az én pasim is borostás, külön az én kedvemért. Szegényt mások mindig cikizik miatta (pl. szülők).
Szerintem hagyjátk kicsit megnőni, akkor már nem fog bökni :)
:) jó kérdés :) nekem is ilyen érzékeny a bőröm a borostára! Én is jártam már így pasival, csak nekem be is gyulladt a borosta "karcolás" helye!
Én nem tudtam rájönni, h mi lehet a megoldás, de kíváncsi vagyok, másnak hátha van jó ötlete!
Szia!
Nálunk is ez volt a helyzet. Amint nem borosta volt, hanem egy picivel hosszabra lett hagyva (de tényleg picivel) máris "megpuhult":)
Érdemes megpróbálni!
Segítsetek...
Imádom hogy a párom borostás és mivel most nagyon dúl a láv sokat csókolgatjuk meg puszilgatjuk egymást...és rettentően fáj,csíp,szinte lángol a bőröm miután elválunk...Amikor először sminklemosó éri vagy csak víz már az is fájdalmas...
Mit tegyek?Semmiképp sem akarom hogy megváljon a borostájától,mert az nagyon "öltözteti" :)
További ajánlott fórumok:
- Köszönöm a pasimnak
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Ez miért irritálja az anyóst?
- Hajfestés után napokig viszket a fejbőröm... Ez lehet allergia? Vagy csak szimplán irritálja a festék a fejbőrömet?
- Mit lehet tenni, ha a rugalmas fogsor irritálja a nyelvem?
- Hiányzik....Jó volna most hozzábújni, érezni az illatát, az...