25 nap alatt mennyit lehet körülbelül fogyni? (beszélgetés)
A zsír nem alakul át izommá, ez egy nagy tévedés. :)
A zsírszövet eltűnik, és helyette izomszövet épül.
Gondolom a barátaiddal mész, akik úgy szeretnek, ahogy vagy! Nem azért hívtak el strandröplabdázni, mert a formás, izmos testedre kíváncsiak, hanem mert jól érzik magukat a társaságodban, szívesen vannak veled!!!!!! :)
Örülj az ilyen barátoknak, és becsüld meg őket!!!!
Ha magad miatt szeretnél néhány plusz kg-t ledobni, tedd! DE egy alkalom miatt???? :(
Egészségesen, tartósan 3-4 kg-t zsírból.
Egészségtelenül, jojo efektussal a végén, főleg izom és vízveszteséggel 8-10 kg-t.
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a zsír eltűnik a testről és elkezd fejlődni az izomzat.
A testzsírból soha nem lesz izomzat :)
Az kicsit több, mint 3 hét....
Ha jól csinálod, 3 kiló meglehet....
És visszaszedte?
Akkor sem egészséges hirtelen ennyit fogyni.
Szia, először is: mi a kiinduló súly?
Igazából majdnem mindegy, 25 nap alatt 5-10 kg ...nem tudom, hogy gondoltad? :)
Véleményem szerint a cukros üdítők mellőzése, a testmozgás és a sok nyers gyümölcs-zöldség fogyasztásának alapnak kéne lennie .. tehát ezt mindenképp tartsd be, aztán meglátod mi lesz. Ha nem is megy le 10 kg, biztosan jobban érzed majd magad.
Háhhh, 10 kg 25 nap alatt .... :)))
Szóval akkor akárhogy is "kínzom" magam, ne reménykedjek, hogy 2 kg-nál többet tudnék fogyni? :(
Nem túé biztató...
Igazából nem vagyok megelégedve semelyik testrészemmel.
Nagy a hasam, a csipőm, és a felső testem.
A lábaimmal még aránylag ki vagyok békülve, meg a fenekemmel is, talán. :D
Megyek egy nagyobb társasággal strandröplabdázni. Rengeteg sport, fürdés vár rám... Ehhez azonban nem ártana "rendbe szedni magam". Le kellene fogynom legalább 5-10 kg-ot.
Nem akarok drasztikus módon koplalni, viszont szeretném, ha a következő hónapra látszódna, hogy fogytam.
A szénhidrátot, cukros üdítőket mellőzném, nem nassolnék, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt ennék, és emellett eljárnék futni, kondizni.
Szerintetek jó módszer ez?
Várom az ötleteket, hogyan tudnék kevés idő alatt fogyni pár kg-ot!
Köszönöm!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Szerintetek 5 hét alatt le lehet fogyni 10-12 kg-t?
- Futással lehet fogyni? Kinek sikerült, és mennyi idő alatt?
- 35 nap alatt le lehet fogyni 8 kg-t?
- Mennyit lehet 1 hét alatt fogyni ha: tornázom napi 40-60 percet +10 -15 percet futok és napi 2x eszem reggel és délben?
- 1 hónap alatt mennyit lehet fogyni? (magas induló súly, 1300 kcal)