22 mm-es petezsáknál hasi UH-n nem volt szívhang a doki nem mondott semmit!Szerintetek? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!Nem írtam utána,mert nem nagyon tudtam.Sajnos jól sejtettem hogy baj van.A következő uh-n már látni kellett volna a szívét de sajnos nem volt és vissza is fejlődött.Így megműtöttek.
Bár már rég volt de még most is rossz vissza gondolni.:(
Sziasztok!
Szerintetek elég egy fél perces hasi UH egy 7-8 hetes terhességet meglátni?
inkább a 7 hét után menj vissza akkor már biztos lesz:))
én 5 hetes voltam mikor elsönek mentem dokihoz de ügyeletre mert fertözésem volt.akkor már látszott benne a baba.utánna magánrend voltam rá egy hétre ez lett volna az elsö vizsgálat amugy itt már nagyobb volt a baba de mondom szivhang még nem volt pedig már majdnem 6 hetes voltam.és msot megyek 8 hetesen.
Kb. 4-5 hetes lehet a terhesség. Ilyenkor még nálunk sem volt szívhang, pedig hüvelyi uh volt.
Még legalább egy hét.
szerintem sem kell még szívhangnak lennie! 8 hetes Babócám volt amikor először hallottam a szívhangot:)
És egy jó tanács neked!
NE OLVASS TÚL SOKAT MERT BEDILIZEL!!!!
sajnálom az első babád:(
Köszönöm szépen!!!
Ő a 4. babánk de már nem emlékszem hogy volt a többieknél és a kiskönyvekben sem találom!
Lehet én vagyok a hülye hogy olvasgatok és hozom magamra a frászt!
Ne azt nézd, mikor voltatok együtt, hanem, hogy még kellett a babának jó pár nap, mire beágyazódott!
Meg én ahogy olvasgattam, az tök természetes, ha 7 hét előtt nincs szívhang. Illetve ha gond lett volna, mondta volna a doki tuti!
Kérlek ne izgulj, biztos minden rendben lesz!!!!!!!
Sok boldogságot kívánok a babához!!!
Doki szerint 4-5 hetes terhesség.De egyre több helyen olvasom hogy ekkor a petezsáknál már volt szív!
Ráadásul az én számításaim szerint 2 héttel idősebbnek kellett volna lennie!
Most nagyon megijedtem!:(((
Szia.
Én úgy emlékszem, hogy az majd a köv. uh-nál lesz.
Mennyi idős terhesség?
Kb. olyan 3-4 hetes nem?
Egyre több helyen látom hogy már kellett volna szívhangnak lennie!Most egy kicsit megijedtem,mert ráadásul 2 héttel kisebbnek mérte mint aminek én számoltam!
Nektek mi a tapasztalatotok?
További ajánlott fórumok:
- Magzati szívhang hallgató...van valakinek?
- Első szívhang - mikor?
- Mikor van szívhangja a babának? Kinek hányadik héttől volt?
- Nőgyógyásznál voltam nem mondott semmit. Mit jelenthet?: ezt írta a kiskönyvembe.....
- Tudjátok, hogy mennyi idősen, mekkorának "kell" lennie a petezsáknak?
- Babàt várok, ez a 8.-9. hét lehet. Szívhang van, de a crl semmit nem változott egy hèt alatt. Baj van?