Első szívhang - mikor? (beszélgetés)
Szia! Csak most olvastam, amit írtál? Mi van azóta veletek??? Nálam 1 baba van, a másiknak csak a 'maradványa'látható.
Drukkolok, hogy beinduljon a másik baba szíve is beinduljon!
Szia Dr.Barna! Hasonló cipőben járok, és így találtam Rád. Én 7 hetesen mentem dokihoz, akkor egyértelműen látszott a két kb. hasonló méretű embrió (nem üres petezsák vagy ilyesmi), de csak az egyiknek volt szívhangja. Az orvos azt mondta, 2 hét múlva menjek vissza, akkorra kiderül, hogy a másik felszívódik-e vagy ott is beindul a szívműködés... Kicsit aggódom, mert én is pontosan tudom, mikor foganhattak, így olyanról szó sincs, hogy elszámolta vagy ilyesmi. A másiknak egyértelműen vert a szíve, vérzés nem volt, szóval bizakodom! A doki szerint 75% annak az esélye, hogy ez csak egy baba lesz. Persze ha csak egy egészséges lesz, annak is nagyon örülünk, de azért még bízom a csodában.. Szerintetek?
Köszönöm mindenkinek a bátorítást, a kedves szavakat. Megvolt a vizsgálat : az egyik baba szép nagyra nőtt és látszik a pulzálás:), a másik sajnos fele akkora és bizonytalan a szívműködés, szóval az egyik szemem sír a másik nevet. De holnapra a másik is nevetni fog! Mert egy kis csodára is régóta vágyunk!
Nekem mindhárom lányomnál a betöltött 7. hét után volt csak szívhang. Úgyhogy nyugi!
Ennyi várakozás után elhiszem hogy izgulsz ez természetes. De minden rendben lesz.
Mindig lesz min izgulni, később a tarkóredő mérés, aztán a mumus AFP, majd a szülés és ha megszületik, a szoptatás, a gyarapodás és még sorolhatnám, nem akarlak riogatni. Most csak élvezd hogy egy kis élet fejlődik benned.
Én az első gyereknél 8 hetesen voltam, akkor volt már szívhang, de a doki azzal kezdte,hogy túl korán jöttem, nem biztos hogy bármit is látni fog.Aztán mégis jól látszódott minden. A második gyereknél 11 hetesen mentem, hogy minden jól látható legyen :))
Ok, megírom mindenképp, köszi!
Szorítok,majd írd meg mi lett;)
Jaj, de jó!Köszönöm, köszönöm, köszönnöm! :)
Voltam előtte egy héttel,meg 3 nappal is,és nem volt még.Én is ugyanígy féltem,a neten keresgéltem és engem is riogattak,hogy már rég kéne,hogy legyen.Aztán mégiscsak lett:)Nyugi:)
Juj, tényleg??? De jó ilyet olvasni? De előtte pár nappal voltál??? Mert lehet már akkor is volt, csak ti nem is voltatok uh-on. Úgy félek. Mindenhol azt olvasom, hogy 5!-6 hetesen volt szívhang :(
Jééé,nekem is 53. nap volt;)
Tuti lesz szívhang meglátod,megnéztem,7+4 voltam mikor lett nálunk:)
:) Csak tudod, olyan sok rosszat hallani és nem egy ismerősöm járt "rosszul"...De az csak nem lehet, hogy kettejük közül egyik se legyen életképes :((( Nem lehet! Dobogni fog a szívük és kész!!!
Én is szétaggódtam magam a terhességem elején!Meg a közepén,meg a végén...:DDD Ez teljesen normális!Minden rendben lesz ugyis!:)
Légy POZITÍV!!!Úgy lesz!:)
Nagyon kedvesek vagytok, hogy így biztattok, köszönöm!
Nekem 7 mm-es volt, mikor voltam az orvosnál. Sokat számít ez a pár mm különbség is. Biztos, hogy minden rendben kedden.
Csak úgy legyen!!! Köszi!
Biztosan!:)
Majd írd ám meg milyen volt látni/hallani a szívverésüket!:) (Én csak láttam ennyi idősen,de az is csodálatos érzés volt)
Én is kiszámoltam, a 46. napon voltam...És pont az 53-on leszek kedden. :) Remélem ez jót jelent :)
Addigra biztos látszik majd.10mm-es embrio volt akkor.
Picit még nőnek aztán egyből látszik majd a szívverésük!:)
Minden rendben lesz!:)Jó egészséget!
Értem, köszönöm!Nekem a petezsákokat látta, a szikhólyagokat,kb 5 mm-es embriókat...Jövő héten kedden megyek újra.
Előkerestem a leletet:))
53.napon voltam pontosan amikor volt szívhang.
Pontosan nem emlékszem,de 7+-os voltam az tuti.Kb 6 hetesen is voltam,mert picit véreztem.Akkor még csak a petezsák látszott meg benne egy pötty.:)
Még nagyon korai.Lehet tényleg 1 nap aztán látszik.
Mikor kell vissza menned?
Szia! Voltál előtte is? Emlékszel, mikor?
Szia!Nekünk 7 hetesen volt először szívhang!
Köszi a válaszokat...A válaszok alapján a többségnek ilyenkor már volt pulzálás...
További ajánlott fórumok: