2025 tavaszi babák (beszélgetés)
Ismertek olyan magyar vagy kulfoldi babas forumot, ahol naponta tobb hozzaszolas erkezik es esetleg van kulon topik vagy csoport kulonbozo koru terhessegekhez? Szuksegem lenne masok tapasztalataira, vagy megosztani a sajatjaimat, de eddig nem jartam sikerrel sehol.
Azonnal probalkoztunk utana es semmin nem valtoztattam. Ugyanugy szedtem a terhessegi vitamint mint elotte de nekem a veteles viszonylag gyorsan es komplikacio mentesen zajlott. Egyik nap elkezdtem verezni kovetkezo nap meg mar az ejjelt a korhazban toltottem es reggel jottem el, addigra lement minden. Az orvos sem javasolt kulon pihenest hanem mondta hogy ha van hozza kedv, akkor nem kell varnunk egyaltalan.
Jajj, de jó, hála égnek! :))
Nálam szövődmény nincs a műtét után, február elején kell visszamennem, aztán meglátjuk hogyan tovább. Lehet, hogy vérhigítót kell szednem, de vizsgálatokat még nem csináltunk, egyelőre pihenést javasolt...
Ti mennyivel utána próbálkoztatok? Ajánlott/szedtél valamit vagy változtattál valamin?
gondolok rad! koszonom a szurkolast, az ultrahangon minden rendben volt, jol fejlodik, szive rendben, mozog, ep es egeszseges. kertem egy ver tesztet hogy kizarhassunk nehany kromoszomarendellenesseget. most meg izgulok az eredmenyig. a ferjem addig nem is meri bejelenteni a csaladnak. ugy velem, itt mar azert rendben lesznek a dolgok, hiaba multam 36, hiaba elso gyerek. nagyon megterhelo mindig aggodni.
Én ma megyek kontrollra a veszteség után... Majd írj, hogy mi volt, szorítok neked!
holnap megyek ultrahangra, izgulok hogy jo hireket kapjak. a 15. hetben vagyok, meg nem erzem, hogy mozog ezert tanacstalan vagyok hogy mikor van baj vajon. az elozo veszteseg utan nehez nem rosszra gondolni ha hirtelen 1-2 tunet eltunik. :(
Kicsit késve írok, de én jól viselem, mondjuk nagyon szerencsés, hogy eddig szinte (26.hét) teljesen jól ment minden, hányinger is csak elején volt.
Próbálok elég aktívnak maradni, sokat sétálok az erdőben, múlt héten még mozi-színház is volt, járok jógára, illetve még januárig (kis téli szünettel) home office dolgozom.
Nekem az első terhességem volt némiképp veszélyeztetett, 14 évvel ezelőtt.
De jó :) És te hogy vagy? Én teljesen jól szerencsére, ,még dolgozom is home office-ban...
Holnap megyek a terheléses vércukor vizsgálatra
Nem derult ki sajnos semmi utolag de voltam egy genetikai vizsgalaton meg terhesen es ott azt mondtak, hogy elvileg minden okes szoval a korom lehetett az oka. En is 36 multam. Rogton utana probalkoztunk es azonnal teherbe estem, ezzel nem volt gond. Ugy latszik a megtartassal van a gond. A szovettani eredmenybol nem derult ki semmi sajnos.
Sajnálom én is a tiedet :( A kórházban az UH-n annyit mondtak az orvosok "fölöttem", hogy genetikai "hiba". Várom a konzultációt a saját dokimmal, talán a szövettan eredményéből kiderül valami, lesz eredmény. Akárhogy is, el fogunk menni genetikára is, már 36 vagyok, férjem 50 :(
Nálad kiderült valami? Voltatok vizsgálatokon? Mikor próbálkoztatok újra?
nagyon sajnalom :( az elozo nekem is elment, 12 hetes terhes voltam. el se tudtam volna kepzelni hogy a 7-8 het utan is el lehet vesziteni. nagyon varatlanul ert. most megint a 12. heten tartok es minden aprosagtol megijedek, hogy megint elment. nem tudom ezt hogy' lehetne megelozni?
Sajnos nekem elment a baba 16 hetesen, missed ab. Kontrollon még nem voltam. Mindenkinek egészséges babavárást kívánok!
Szia! Én is február 14-re vagyok kiírva. 😊
Sziasztok!
Én 12 hetes múltam ikrekkel, március 23-ra vagyok kiírva, de esélyes, hogy februári babák lesznek. 🥰
Oh, szuper, gratula! :) Én áprilisra várom. Hogy viseled? Én a 9. hétben járok, itthon vagyok táppénzen sajnos a sok hányás miatt, bár most kezdenek enyhülni a tünetek.
Szia! Én 2025 február 14-re vagyok kiírva, bár nem tavasz, de majdnem :)
Sziasztok! Van itt valaki, aki 2025 tavaszára várja a babáját? :)
További ajánlott fórumok: