2012 tavaszi babák (március, április, május) (beszélgetés)
Sziasztok Kedves Fórumozók!
Csatlakoznék én is hozzátok, 1 hete tudtam meg a jó hírt érkezik második babánk. A kalkulátor szerint Március 19. :) Tatabányáról írok, remélem sokat fogunk beszélgetni.
Köszönöm szépen. :)
Visszanéztem a topicot, de nem találom te hányadán is állsz most. Még kísérleti szakasz vagy már + tesztes?
Ez hülyén fog hangzani, de kb. tegnap előtt reggel úgy ébredtem, hogy terhes vagyok. Egyszerűen tudtam abból, ahogy feszült a mellem. Akkor csináltam is tesztet és nagyon halványan, de már + lett.
Néha szúrkál a hasam jobb oldalon, meg kicsit álmos vagyok, de ennyi....eddig. :)
nem írt senkii mert nem volt még pozi teszt!!!
az én manócskám márc.11-re jön!!!
Sziasztok!
Szomorúan látom, hogy nem ír senki. :(
Bejöttek a drukkok, + a tesztem. Március 15 a dátum. :))
Sziasztok lányok! Ha igaz visszatértem, a fiam kezd megjavulni! :)) :P
zenit03 gratulálok neked és üdv köztünk! :)
Nagyon Szoritunk Miszimaszi! :)
Niki 1, koszonom a hozzaszolast :)
Nagyon orulunk, mar bujjuk is a netet, h mit ehetek meg mit nem, meg h hogyan tamogassuk a szervezetemet maximalisan. 28 vagyok, mar epp itt volt az ideje, en akartam mar jo ideje babat, a parom nem nagyon, de ugy volt vele, ha jon a baba az szuper, de lelkileg meg nem erezte magat keszen. Na hat most felvan adva a feladat :)
Erdekes egyebkent,
2 hete mikor megtortent, rogton ereztem, h ebbol baba lesz, el is kezdtem szedni terhes vitamint, s jobban figyelni a homersekletem. Aztan
tegnap es ma reggeli homerseklet utan azonnal csinaltam a tesztet. Letezik olyan h erzem h a mehem jobb oldalan agyazodott be? Minden "fajdalom" a jobb oldalon volt, van eddig.
Sziasztok!
Én is reménykedem egy tavaszi babában, mondjuk márciusra. :) Pár napja volt pé-m gyógyszeres rásegítéssel. Jövő hét vasárnap tesztelek legkorábban. Egyébként 4. baba lenne...
Sok sikert mindenkinek!
Gabi
Szia!
Gratulálok!!!
Igen itt mindenki babát szeretne!
azért ilyen tág az intervallum hogy minél többen legyünk!!!
Sziasztok :)
Ma reggel kellett volna megjonnie, de 2 hete sejtem, h valami tortent... szoval teszteltem, es pozitiv. :)
Pozitiv terhessegi teszt csalhat? Clearblue digitalissal csinaltam.
Holnap megint tesztelek, mert fura elhinni h babat varok :)
Szoval nagyon ugy nez ki h az en kis babam 2012 marciusaban fog megerkezni kozenk.
Itt mindenki kozos cipoben jar?
Legyen szep napotok :) x
Halhó:)
Holnap reggeltől én is méricskélni fogom a hőmet, igaz egész hónapban kellene de így is látom hogy fent marad e a hőm:)