Akik 2012 március, áprilisában fognak szülni, gyertek beszélgessünk... (beszélgetés)
Szia!
Én sajnos eléggé régen voltam már, 12.15-én,
akkor voltak az értékeim:
BPD: 68 mm,
HC: 249 mm,
AC: 223 mm
FL: 52 mm
A hasam nekem már régóta keményedik, azt mondták ez nem gond, magnéziumot(Magne B6)kell szednem, és a múltkori alkalommal az orvos vasat is írt fel. Te szedsz valamilyen magzatvédő vitamint?
Beszerezted már a babakelengyét, kórházi csomagot?
Valamilyen homeopátiás szert Te fogsz beszerezni a szülés könnyítésére?
Épp ma voltunk Uh-n.
Súly: 2139 g
Bpd : 84 mm
Abd : 94 mm
Ac : 286 mm
Fl : 64 mm
Nekem is kislányom lesz :) Timea lesz a neve.
Hát már most megjelentek a keményedések.
Valami női megérzés azt súgja hogy előbb lesz meg pár nappal mint 12.-e.
És te mikor voltál UH-on? És hogy viseled a terhességet?
Szia Offia!
Nekem kislányom lesz az UH szerint, és Liliánának fogjuk hívni.
Te kislányt, v. kisfiút vársz? Miből gondolod, hogy előbb fog érkezni Nálad a picur? Te hogy érzed magad? Mikor voltál utoljára UH-on, és akkor mekkora volt a baby?
Szia Suny81!
Én 26 éves vagyok, nálunk is első baba. Várpalotáról írok, Veszprémben fogok szülni. Március 12.-re vagyok kiírva, de valahogy van egy olyan érzésem hogy előbb kis fog bújni.
Fiad lesz vagy lányod? És mi lesz a neve?
Sziasztok!
Élő még ez a fórum?
Nekem ez lesz az első gyermekem, 31 éves vagyok, és ahogy közeledik a szülés ideje, a kiírás szerint március 06., egyre jobban aggódom a szülés miatt.
Szívesen fogadnám tapasztalt anyukák hozászólását,
mire kell felkészülni, miket kell feltétlenül beszerezni a babaváráshoz? És jólesne néha megvitatni más, hasonló "előrehaladottsági szinten álló" kismamákkal az érzéseiket. Előre is köszi! Szép estét mindenkinek! Sziasztok!
Sziasztok Csajok!
Én is márciusra vagyok kiírva, pontosabban március 12-re. Első baba, már nagyon várjuk!
Sok egészséget és kitartást minden kedves kismamának.
most látom Hanim, hogy pont egyidősek vagyunk... 10+6 :)
nagyok között is csak pár hónap van :)
Katerika köszi :)
sziasztok!
gratulálok Hanim! :)
Katerika kitartás!!!!
Hello Csajszik:) tegnap voltunk uh-n! ma már 10+5 vagyunk, egy babánk van, hatalmas, megvan keze-lába:) nagyon kis édes volt mert kalimpált odabent:)))) olyan kis csodálatos!
nekem kezdenek már múlni a rosszullétek bár a hűtő kinyitása még mindig öklendezéssel jár, ma már úgy mosogattam hogy nem bántott a mosogatószer szaga:)
Sziasztok!
olyan jó idő van felénk :) véééééééééégre :)
Babar biztos minden rendben van, csak szerencsés vagy, hogy nincs rosszullét :)
Tegnap olyan rosszul voltam, hogy azt mondtam, ha túlélem a napot, akkor ez lesz a második szülinapom :D akármit próbáltam enni, az visszajött... aztán délután ettem egy nagy tányér milánóit (az ugrott be hirtelen, hogy ennem KELL belőle) két bögre tejjel és azóta jól vagyok :D Rozs nagyon vicces gyerek már most :D
Tettem a naplómba pocakképet, rólatok is szívesen látnék :)
10+5 vagyok ma egyébként, várom már a 9-ét, akkor megyek majd 12. heti uh-ra, meg kombinált tesztre
Sziasztok:)
Moki, nekem is elegem volt a melegből már, de ilyenkor reggel meg hajnalban nagyon jó:)
én most vagyok 13+4 napok óta hányingerem van bár ma még nem volt , de csak ezután megyek a Tecsóba:))
Jó reggelt, sziasztok!
Hű biztos nem volt könnyű Katerika, hogy végig rosszul voltál :( de a Minikért mindent :)
Hanim bizony, nálunk is a jön második baba :)
áááá Ari, a melegből már tényleg elég volt, de nem azért tűntem el... sűrű volt a hét, most talán már jobban ráérek majd.
nekem is visszajött a hányinger tegnap, nagyon durván... meg ici-picit barnáztam is... úgy várom már, hogy átlépjük a 12. hetet...
Tényleg, ki hányadik hétben van?
Sziasztok! De örülök hogy itt is vannak ismerősök! moki csak nem Te is??:DDD ez szuper!
nekem ma egész jó napom volt, már 2szer ettem és ittam tejeskávét is:D én nagy kávés vagyok de terhesen igazi mumus lesz a reggeli kávé:S
Sziasztok!
látom csatlakoztak régi ismerősök is :)
szia Ari :D
SZIA HANIM!!!! :) de jó, ismét találkozni :)
kitartást a hányingeres korszakhoz! remélem hamar elmúlik.
reggel 3/4 7-kor mentem a közértbe, de már akkor olyan meleg volt, hogy azt hittem kinyúlok.. lassan ébresztjük a minimanót és elmegyünk a városnapokra, hátha izgalmas lesz neki :D
szép napot Nektek!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik 2011 márciusában estek elsöként teherbe, gyertek beszélgessünk