2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Már ezer éve nem jártam erre!Remélem mindenki jól van!Mi jól vagyunk,mozgalmasak a mindennapjaink,próbálok majd jönni meg naplózni is!
Addig is milla puszi mindenkinek!!!
Sziasztok,
Kisfiam Dominik április 7-én született, most találtam erre a fórumra, szeretnék csatlakozni.
Látom, hogy zárt klubot alakítottatok, itt már nem nagyon írtok, csatlakozhatok oda?
Köszi
Sziasztok.
Én most akartam csatlakozni, de ha átmentek egy zárt körűre..
hm. lehet tényleg átmegyek...
:-)
Amúgy ez a fórum lassan megszűnik?
Tudom van egy zárt körű. De ez eléggé megszűnőnek látszik.
halihó!
De nagy a csönd! Vagy mindenki a klubban van???
Nálunk pár napig nagy volt a nyüglődés, most kicsit jobb
Ok.
Akkor keress rá a "2010 Áprilisban született babák és Anyukáik klubja " -ra,és lépj be.
Én is meg szeretném nézni!!!!!
Már nem látok képet :(
Sziasztok!
Bonti,Matula!
Nem akartok belépni a klubbunkba?
Áprilisi babák és anyukáik klubbja...
Akkor tényleg jó gyors volt!
Kösd fel a gatyód,mert témyleg nemsoká szaladni fog!
Sziasztok!
Ne aggódj a forgás miatt, az én kisfiam sem fordult meg annak idején, csak 5,5 hósan! Ált.-ban azt szokták mondani, hogy fél éves korukig illik nekik forgolódni, szóval még nem vagytok elkésve egyáltalán. A kislányom most meg már 7 hetesen megfordult hasról hátra, hátról hasra, meg majdnem 3 hónaposan. Egyik gyerek sem egyforma.
Egyébként valószínű nálatok is csupán az a "gond", hogy nagy baba. A kisfiam is az volt, 4 hónaposan már 7,5 kg volt, 5 hónaposan meg már 8,5 kg. :) Ja, és persze ő sem szeretett lenni hason egyáltalán, bár most a lányom sem. :)
Ok, majd gyakoroljuk.
Nekem egyik gyerekem sem szeretett hason lenni, aludni meg végképp nem aludtak egyszer sem hason.
Lehet ez családi vonás...:)
A védőnő mondta, hogy néha tegyem hasra, hogy szokja. Mivel mondtam neki, hogy egyáltalán nem szeret hason lenni, valószínűleg ezért nem is forog + ugye nagydarab.
Néha hasra is teszem, de kb 1-2 perc után ordításban tör ki.
Egyébként szépen tartja magát mind hason, mind kézben. Kis erős, izmos.