2023 Őszi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Van még itt bárki? Hogy vagytok?
Barni már áll, mászni csak ritkán, de mint a villám úgy kúszik. 3 étkezést kiváltottunk már, csak reggel és este van tápszer. Nem tudom, mikor kell majd erről “lejönni”. Foga még nincs, most szenvedünk 4-el egyszerre 🙄🥲
Nagyon akaratos, pelenkázni is botrány 🤦♀️ de összeségében egy tündérbogyó, nagyon jó gyerek❤️
Kistesót ti szeretnétek? Mikor?
Szia! Én nem reagáltam, mert nálunk nem lesz keresztelő, majd ha szeretné akkor nagyobb korában megkereszteljük, de mi nem vagyunk hívők.
Én csed-gyed igénylőt egyben adtam le a munkahelyemnek, szóval nálunk elvileg ezzel nem lesz gond, de eddig mindig volt valami gebasz :D
Sziasztok! A múltkori témámra nem reagált senki :( :(, de megpróbálok újra beszélgetést kezdeményezni...
Ti önállóan adtátok be a GYED igényeteket, vagy a munkáltatótok rendezte? Én már 3. napja szenvedek vele...
Jövő héten megyünk a doktornénihez, mi is ugyanezeket kapjuk. Annyi, hogy a Bexserora akkor kérek időpontot, a rota ismétlőt majd 4. Hónapban kapja, a két agyhártya ismétlőjét pedig 6. Hónapban kapja majd. A bexserot már felírták, ki is váltottam. A neisvacból nem írt mèg fel.
Meg szerencsére rotaryxből is egyből 2-t írt anno
Felraktam az oltási tervet a profilomra, amit kaptunk, illetve a NeisVac-C s infót ami benne van.
Nem kötelező, de ajánlott.
Igen, a men-b elleni a Bexsero, amiből országos hiány szokott lenni. Az kb 30.000 ft/vakcina
Szerintem a Rota is fontos, nyilván itt szögezném le, hogy ez mindenkinek a saját döntése és én tiszteletben tartom, ha valaki másképp gondolkozik. ☺️
Viszont rota is okoz súlyos tüneteket, ahogy az agyhártyagyulladás is elég para, mindkettő. Inkább most legyen rosszul kicsit, minthogy elkapja.
Szia, mi a rota első adagjàt megkaptuk már, és a Neisvac c -t és a Bexserot is beadatjuk. (Maningitis c és b)
Szóval igazából mindent, amit most kaphat.😀
Sziasztok!
Panadol Rapidot biztonságos szednem a kórházban akkor is, ha szopizni fog a babám, ugye?
23-án megszületett Barni 🩵
Ki hogy van? Hogy telnek a mindennapok?
Gratulálok! 🥰❤ Jó egeszseget kívánok Nektek! 😍
Mi.még varakozunk ☺️☺️
Gratulálok a babákhoz! :)
Eddig ez a legvacakabb terhességem. A baba feje nyom valami ideget, sugárzik a lábanba a fájdalom, ahogy mocorog. Már csak vonszolom magam. A héten őszi szünet miatt itthon vannak a gyerekek. Jövő héten újra ovi, bölcsi, én pedig megkezdem a 39. hetet.
További ajánlott fórumok:
- 2008 őszi babák
- 2023 tavaszi babák
- 2023 -as nyári babák
- 14 hós baba kaphat dobozos paradicsom-, őszibaracklevet vagy csak a babáknak való Kecskeméti..stb-t kaphatja?
- Peg Perego Aria babakocsival kapcsolatos őszinte vélemények-kritikák érdekelnének. Könnyű babakocsit keresek a félévésemnek.
- 2020 őszi babák