2018. augusztusra kiírt kismamák (beszélgetős fórum)
F, én nem is tudom már mikor teszteltem. Vasárnap reggel volt, egyedül voltam otthon és végigbőgtem a délelőttöt.
Jaj, csajok! Mindjárt egy éve, hogy pozitívat teszteltem 😍 (pontosan nem emlékszem, mikor volt 😅) Nagyon durva, hogy milyen gyorsan eltelt ez az év ☺️ Pedig akkor kábé el se tudtam képzelni, hogy lesz majd augusztus 😂
Monaaaa, reggel 6kor lehet még alszik, de nagyon drukkk nektek! Várjuk a beszámolót!
Én ezen a héten kezdtem a homeoffice-t, de... Ahh. Egyrészt feleannyira se vagyok hatékony, mint bent. Másrészt tényleg nem érzek késztetést se... De mindegy. Mindjárt vége és jajjdevárom 😍😍
Amióta itthon vagyok (pedig csak másfél hete) tök haszontalannak és listának érzem magam és semmi értelme a napjaimnak...
Van aki még csak 32+3-nál tart és szintén szülne már. 😅
És nekem már most nincs semmihez kedvem. Csak arra tudok gondolni, hogy múljon már az idő... 😕
Csajok, én annyira türelmetlen vagyok! Ülök itthon, semmihez sincs kedvem, se mosni, főzni, takarítani. Utálok várni... Tudom, még csak 36+3nál tartok és tudom, hogy jöhet derült égből. De azért csalódás volt tegnap a dokinál, hogy semmi jele, hogy közeledne. Nem tudom, ez most rámtört és sírhatnékom van. Hülye hormonok.
Jajj, de szuper 😊 Már nem sok idő van 😋
Ma betöltöttük a 36. Hetet. Újabb fordulópont 😊
Sziasztok! Hogy vagytok Lányok?
Én meg képzeljétek tegnap óta kórházban vagyok. Furcsa görcseim voltak, azért fektettek be. Azóta se jöttünk rá, hogy mi ez, és mi okozhatja.
Nekünk még mindig nincs semmi... De most már sokkal nyugodtabban kezelem ezt, mint 20 hetes terhesen :D Valahogy majd lesz. :D
Én reményeim szerint hétfőtől nem járok be dolgozni...
Én holnap megkezdtem a szabimat. Amúgy sehogy sem állunk, talán a héten meglesz a szoba és nekiállhatok mosni. Meg remélem lesz egy nem 35 fokos nap és el tudom menni a patikába bevásárolni.
Kivel mi újság? Hogy álltok az előkészületekkel? Hogy érzik magukat a babák a pocakban? :)
Orvos, ez a sablonszöveg :D No para. :)
Annnnnyira durva, hogy már itt a harmadik trimeszter... Visszagondolva tényleg repült az idő. :) Bár engem mindenki azzal riogat, hogy na, majd most... :D
Én nem tudom mennyi lehet az enyém, de tegnap a doki megkérdezte, hogy mennyit híztam (hát passz, kevesebbet is mondtam szte mint amennyit 4 hete mért a védőnő), mire közölte, hogy itt a tavasz, egyek sok zöldséget meg gyümölcsöt. Szerintetek célzott ezzel valamire? :D
Eltűntek a szmájlijaim... csak jelezném, hogy azok nem kérdőjelek. :D
Nekem fogalmam sincs. Itthon nincs mérőszalag, védőnő pedig azt mondta tegnap, hogy csak 28. héttől kell mérnie... Mintha olyan messze lennék tole2 a 26 héttel... ????
De szerintem ez a hasméret annyira egyénenként változó, hogy nem hiszem, hogy aggódásra adhat okot ????
Csajok, nektek mekkora a haskörfogatotok? Az enyém szerintem nagyon nagy. :O
106 cm, és 28+3 vagyok.. :/ 2,5 kg jött fel idáig az eleje óta, ez nem tudom számít-e.
Csajok, senkinek nem kívánom ezt a hányós vírust. De azért jó érzés tudni, hogy szükség esetén még mindig fel tudom olyan gyorsan pattanni az ágyból, mint fénykoromban 😁
Dejó, ez valahogy nagyon különleges is így. :)
De... Mindig szerettem volna ha a lányom Anna lesz, a nagymamám után. Nekem ez sokat jelent. Próbáltam megszokni, de a Manna, Panna, Hanna és egyéb ilyen variációk nem jöttek be. Zoli mondta végül, hogy második névként mehet. Annával is megbeszéltük a dolgot. Érdekes egyébként, a családban meg sem említette ezt senki... Nekem sokat jelent, de amúgy sem fogja senki Annának hívni. Ő Titibaba 😊
Nálatok Eszter Anna a baba neve, ugye? Nem Annának hívják a párod első kislányát is? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de kicsit belezavarodtam.. :D
Nincs, de már leszűkítettük kettőre. Ha sikerül dönteni, mindenképpen megírom! :)
Én 25+6 nappal tartok kb. 1,5 kg-nál, de tudod én diétázom terhesség alatt is, az én esetem kicsit más.
Terhességi súlykalkulátor szerint nem feltétlenül sok ám az a 6,5 kg, attól is függ, h mennyivel estél teherbe. :)
Gratula! Nevetek van már?
Én ma voltam védőnőnél. Nem tudom mennyi hízás a normális. Én így 27+4 naposan tartok 6,5 kgnál. Kicsit sokallom :( Pláne, hogy az elmúlt másfél hónapban (márc 8 óta) ugrott fel 3,5 kg...
Megvolt a 4D, nagyon szuper élmény volt!
100%, hogy KISLÁNYUNK lesz! <3 :)
De jó lesz Neked délután 😊 írj majd 😘
További ajánlott fórumok: