2012 májusra kiírt kismamák (beszélgetős fórum)
Kedves Leendő Anyukák!
A Pécsi Tudományegyetem pszichológia szakos hallgatója vagyok, és a szakdolgozatom megírásához szeretném a segítségeteket kérni. Amennyiben kedvet éreztek hozzá, kérlek töltsétek ki az alábbi linken található kérdőívet, amely a várandós nők érzéseire, magatartására vonatkozó kérdéseket tartalmaz. A kitöltés név nélkül történik, és egyéntől függően 15-20 percet vesz igénybe.
Nagyon nagy segítséget jelentene számomra minden egyes kitöltő!
Ha bármilyen kérdés, észrevétel merülne fel bennetek a teszttel kapcsolatban, nyugodtan írhattok nekem a berecz.hajnalka@gmail.com címre.
Kérlek, hogy csak akkor töltsd ki, ha jelenleg gyermeket vársz!
(ezt a linket kell a böngészőbe másolni, hogy elérhetővé váljon a kérdőív)
Mindenkinek nagyon köszönöm!
Berecz Hajnalka
Szivesen beszélgetnék Veled emailben is. Ha van kedved írj nri22@freemail.hu ra.
Milyen vizsgálatokra küldtek?
Szia:)
Jaj az afp t ne is említsd.:(
Nekem 0,71 lett.
Elküldtek genetikára de ott mindent rendben találtak.És mivel még nem vagyok 30 így nem látták indokoltnak a magzatvíz vételt. 2 x voltunk 4 d n és a 12 hetes ultrahangon is minden rendben volt.
Hát remélem tényleg minden rendben lesz mert igazán nyugodt már csak akkor leszek ha a kezemben tartom és látom hogy minden rendben Vele.
Veletek mi történt?
Szia!
Én május 28.-ra és Tamás Márkunk lesz. :-)
Elég sok macera volt az elején alacsony AFP miatt és egy csomó vizsgálatra el kellett mennünk, de hál' Istennek minden rendben.
Ezen kívűl nem volt semmi problémám a gyomorégés és a hormonjaim bolondozásán kívül. :-)
Bár mostanában már érzem, hogy egyre többször kell lepihennem és nem jó, ha sokáig lóg a lábam.
Te hogy vagy ?
Szia!
Megtaláltam, köszönöm!
De ez egy klub. Az imént jelentkeztem. :-)
szia.
Én május 31 re vagyok kiírva:) de még az is május:)))
Nekünk kislányunk lesz és Lilinek fogják hívni:)
Nektek?
Hogy érzed magad?
Milyennek mondható a terhességed?
Már van ilyen fórum. Keress rá, ott nagyobb az élet. :)
2012 májusi babák, de szerintem ha beírod keresőbe, hogy 2012 május ki fogja adni.