2017-2018-ban kisbabát szeretnénk (beszélgetés)
Sziasztok!
Ilyen címmel elég nagy lehet a merítés.😄 Lehet hogy a mérete miatt behalt a topic?
Nagyon szeretnénk egy kisbabát, talán már görcsösen is. :( tudom, hogy még nem sok,de 4 hónapja próbálkozunk a a párommal és azt vettem észre, hogy minél jobban figyelem a testem jelzéseit, annál inkább össze-vissza menstruálok, nincs nyúlós hüvelyváladékom. Az normális, hogy 3 napig tart a peteérés fájdalom a hasamban?
Sziasztok!
én is szívesen csatlakoznék :)
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék a klubba. Kértem a felvételt. (A nyilvános fórumon nem igazán szeretnék kiírni semmit. Látja boldog, boldogtalan)
[link]
ITT IS VAN A KLUB HATHA VALAKIT ERDEKEL!:)
Sziasztok. Esetleg csinalhatnank mi egy klubot?:)
Köszönjük, viszont kívánom! :)
Mi másfél éve próbálkozunk. A férjemnek megvan a spermaszáma, de a mozgékonysága nem tökéletes, erre szed most vitamint. Nekem eddig két doki mondta, hogy PCO-m van, most pedig kiderülőben van, hogy mégsem, legalábbis a jelenlegi véreredmények nem erre következtetnek. Az IR-el szintén így voltam. Most még hátravan egy vérvétel nekem is és a férjemnek is, aztán jön a petevezeték átjárhatósági, aztán pedig indul a stimuláció. Most kezdtük el jobban a kivizsgálásokat, és most kerültem olyan dokihoz is, akinél azt hiszem biztonságban lehetek. Sok sikert nektek!
Szia Kukkanat! Persze, én teljesen megértem, hogyha szűk körben szeretnétek klubot létrehozni, és azon belül csevegni. Csak tényleg nem kellett volna akkor engedélyezni több tag felvételét. Inkább érdekesen jött ki a dolog.
Neked is mielőbbi babásodást!
Az élet apró problémái ugye, hogy tagja leszel-e egy csoportnak vagy sem. A lényeg, hogy teljesüljön szívünk vágya; a várva várt gyermekáldás. Nincs harag. ;) :)
10 hónapja próbálkozunk. Most megy majd férjem vizsgálatra. Ha nála minden Ok, akkor megyek vissza nőgyógyászomhoz, addigra lejár az 1 év. :) Nagyon szeretnénk már babát. :) És Ti hol tartotok?
Sziasztok lányok! Én a csoportból vagyok... Csak el szeretném mondani nektek, hogy nem egyeztünk meg abban, hogy kitegyenek benneteket a csoportból. :-( Az való igaz,hogy 1-2 hónapja mi a csoportban megegyeztünk, hogy elég sokan vagyunk már ahhoz, hogy követni tudjuk egymás dolgait, és nem engedünk be több tagot. Viszont a klubbalapítónk, babyboo sajnos nem volt túl aktív a csoportban, és mikor most 3 hónap elmúlte után belépett, beengedett mindenkit aki addig jelentkezett. Nyilván ez így történt, és mi mindenkit szeretettel fogadtunk. Aztán valószínűleg a klubbtulajunk látta, hogy korábban megegyeztünk ebben, és ezért mindenkit akit felvett, kirúgott. Ezt sem beszélte meg velünk, persze megértem, hogy neki is vannak más problémái az életben, nem a klub körül forog minden. Azért irtam le ezt nektek mert sajnálom hogy rossz tapasztalat volt ez a klub nektek, de mi szeretettel fogadtunk benneteket... Sajnálom hogy így alakult és mielőbbi babázást kívánok nektek!!!
Igen, én is inkorrektnek tartom. De ez van. :( Ti hol jártok a babaprojektben?
Annyira összeszokott a csoport, hogy azt sem beszélték meg, hogy nem vesznek fel újakat. :D Joguk van hozzá, zárt csoport, de utólag kidobálni embereket, elég érdekes...
Én is jelentkeztem a csoportba, bevettek, bemutatkoztam, mertem egyet kérdezni, amire kaptam is választ, majd ma reggel kitettek a csoportból, minden indok nélkül. Írtam levelet az adminnak, nem kaptam választ. Úgy látom így megy ez itt. :(
Jelentkeztem, befogadtak, majd kitettek azzal az indokkal, hogy összeszokott a csoport és nem fogadnak új tagokat, tehát felesleges ide jelentkezni...
Jelentkezni kell, és beengednek.
Sziasztok! Csatlakoznék a zárt klubhoz. Lassan 9 hónapja szeretnénk babát a férjemmel.
Sziasztok! Csatlakozhatok én is? Egy hónapja próbáljuk összehozni a kistesót.
Voltatok már kivizsgáláson? Hormon / sperma?
Gyere a zárt klubba , ugyan ez a neve. Nagyon pörög, ott kapsz segítséget.
Hát nekünk sajnos immár 3 éve nem jön össze :( Pedig szeretnénk.Pláne a párom.Kinek mi segített?Mi vitaminokat szedünk
Opsz nemide akartam kiirmi
Megszereztem az eredményt hpv az negativ meg az osszes felsorolt dolog pl.:CIN. L.SIL. ASC stb stb.ASC-H, felvan sorolva minden ezek kozt hpv is de sehol sincs x.
Kiemeltek nekem szövegk.-vel ami olyan de egyiket sem értem
Korlátozott értékű lelet: endocervicalis/transformatios zóna nincs( ami tudom h nem jelent rosszat csak olyan mintát vett le a doki amiben ez a resz nincs jelen, vagy hibásan vette le)
Valamint igen erős cytolysis ,autilysis (itt 6db felkiáltójel van..)
Egyéb: elszórva egy-egy dysplasias laphámsejt.
Javaslat: feltétlen kontroll 2x és hüvely ph helyreállítása.
A végen felsorolva a p1-p5 ig es kiemelve a p2-p3
Szval kíváncsian várom mit mond az orvos holnap.
Alig akartak kiadni az eredmenyem mert nincs papirom h lettem vol a orvosnal a hcg vervetel ota. De mondtam h holnap megyek h megnézzen a dokim, h kiurultem e teljesen.
A maganorvosom gyanuja az h ugye barnaztam mikor levették a mintát es az nem volt okos dolog. Kikönyörögtem egy fénymasolatot es majd visszakell mennem a leletemmel és aláirni h atvettem a rákszűrésem eredményét.
Szval ja. Ez van remelem semmi rossz
Mar reg benne vagyok azota koszi
Ez a csoport neve,én is benne vagyok :)
Nem talalhato ilyen klub pedig vagy 15féle módon beírtam. De azert koszi.
2017-2018-ban kisbabát szeretnénk ugyan ez a neve :) Keres rá a kluboknál aztán jelentkezz ..:) Én is ott vagyok tag ..:)
Szép napot :)
További ajánlott fórumok: