1 éve szeretnénk kisbabát, és nem jön! (beszélgetős fórum)
nekünk 4 és fél évig nem jött.aztán amikor felkészültem lelkileg,akkor megérkezett.:DD
ÉN 1 ÉVEN KERESZTÜL NEM IS FOGLALKOZTAM VELE CSAK NEM VÉDEKEZTÜNK, SOHA NEM TESZTELTEM MEG ILYESMI, DE SEMMI CSAK 2 HÓNAPJA KEZDEK IZGULNI EGY KICSIT, MOST VIZSGÁLGATNAK, MEG TÖMNEK GYÓGYSZEREKKEL.
AZ A BAJ,HOGY NAGYON AKARJÁTOK.eZÉRT NEM JÖN ÖSSZE (HA NINCS SENKINÉL PROBLÉMA,DE EZT KI LEHET DERÍTENI)Nem kell oda figyelni és görcsösen nézni a tesztet.Az csak rosszabb.Akkor jön a baba ha nem számítassz rá.
a legtöbb az állam jobb oldalán,és az arcon a fül felé+ a homlokom közepén. Néha a nyakamon is vannak ilyen "göbök",már nagyon szabadulnék tőlük!
Szia Gofrika,
Nekem is ez a gondom, a hormonjaim szorakoznak es mostansag eleg sok ragya is van rajtam, es foleg csak a 2 arcom oldalan... Neked hol jonnek elo?
Szia. Nagyon nehéz nem rágörcsölni, mi a párommal már próbálkozunk igaz nem olyan régóta mégis mindíg elkeseredek amikor megjön. Nekem már volt két vetélésem, elég nagyok voltak már a babáim.
Most egy kicsit nehéz, mert a barátnőim babát várnak és az egyik pár még nem is szerette volna, nekik mégis sikerült. Akkor nekünk akik annyira szeretnénk miért nem?........
állj a sarkadra és mond a párodnak, hogy mi van ha valami egyszerü kis gondotok van és ti meg töritek magatokat. igérd meg ha kivizsgáltatjátok magatokat és nincs bajotok akkor türelmes leszel.
esetleg gyógynövények, de arra, hogy magától elmúlik ne nagyon várj. Van torna is csak nem tudom a nevét, barátnőmék 2 év után tornával lett terhes
de jó hogy itt vagy:) voltam magándokinál márciusban,mondta,hogy csináljunk hormonsort,először bejelentkeztem a vérvételekre,de aztán lemondtam,mert a férjem abban hisz hogy jön a baba ha akar. Én is ezt hiszem,de azért jó lenne megnyugodni. Mindenesetre uh-n nézett szervi bajt nem látott. Biztos vagyok benne hogy hormongond van,mert a ragyák még nem múltak el. Abban bízom,hogy helyrejön magától,de nem szeretnék hormonokat szedni/kapni,örülnék ha végre helyreállnék. Van esetleg vmi természetes dolog amivel ezt elősegíthetném???
szia gofrika
a helyetekbe kezdenék fészkelődni, mármint a helyedbe elmennék nőgyógyra, de ne szakrendelésre mert ott nem fognak neked semmit se csinálni. keress egy jó magándokit. Nekem azt mondta, hogy amíg a férjemet nem vizsgálják meg addig engem sem, holnap lesz meg a férjem sperma eredménye.
hajrá.
szia milla02
a férjem már 38 éves lehet, hogy nem olyan egészségesek a kis katonái.
ti is 1 éve? miért nem sikerül nektek?
Mi is egy éve próbálkozunk, nem szeretnénk még elhinni,hogy természetes úton,spontán nem jön,úgyhogy türelmesek vagyunk! Ezek tipikusan a férjem gondolatai,én tartom magam,de sokszor ábrándozom! Szerintem ez nem baj,ez jelzi nekem,hogy megértem az anyaságra. Régen egyáltalán nem érdekeltek a gyerekek. Mostmeg tökmindegy hány évesek,elcsöppenek tőlük!
Nem, menjetek. Olyan hosszú a procedúra...Én nem várnék. Mi az, ami miatt egy fiatal, életerős pár 14 hónapig sikertelenül próbálkozik. Szerintem nem a balszerencse, hanem oka van.
helló lányok mi 14 hónapja próbálkozunk és nem tudom, hogy nem e korai még meddőségi klinikára menni?
Sziasztok lanyok,
mi mar 2 eve probalkozunk. :( Most volt egy mehszajseb eltavolitasom (egetessel) mert azt mondta a doki, hogy az ugye termeli az elennanyagot a bacik ellen, hogy ne jussanak be a mehszajon at a tovabbi helyekre es akar az az ellenanyag meg a spermiumokat is megolheti. Szoval akinek van mehszajsebe, jarjon utana ennek, mert lehet hogy ez a bibi.
Amugy en is most varok egy laparoszkopias mutetre varok, remelem jol korulneznek es ha nalam is talalnak vmit azt meg tudjak oldani.
Amugy javasolnám minden babára vágyónak, aki még nem volt orvosnál, menjen el minél hamarabb, és füllentse hogy ő már bizony több mint egy éve szeretne gyereket, mert e nélkül elküldenek. Ebben a mai világban, legalábbis az én ismerettségi körömben egytől egyik volt valami gubanc, de tényleg.
Sziasztok. Nekem a fiam 2 év után jött össze, mert volt némi probléma velem, de a műtét után fél évre össze is jött. Most már 2 éves és már több mint egy éve szeretnénk kistestvért, voltam vissza dokihoz, minden rendben, hormonok is jók, aztán márciusban terhes lettem, de sajna 7 hetesen missed ab-om volt. azóta újra próbálkozunk.
Utólag gratulálok minden kismamának és anyukának! Sok boldogságot kívánok nektek!
Van ennél szebb ajándék? :)
Nekem is a párom szülinapján lett pozitív a tesztem! :-)
Szia!
Nálunk 2 év után jött a kisfiam. Az első év után (ilyen kúra-olyan kúra)teljesen kétségbeestem és az orvos is már a lombikot emlegette. Azt mondta szóljak 2 évvel azelőtt, hogy szülni akarok és akkor továbbküld. Na ott jött a fordulat. Szóba se került a gyerek mert vettünk egy nagyon-nagyon felújítandó házat és beleöltük minden pénzünket és energiánkat. Csak az járt a fejünkben. Szerintem akkor én lelkileg megnyugodtam, hogy van szobája a leendő kisbabánknak ha esetleg jönne és akkor jött is! :) A legnagyobb csavar az egész ben az volt, hogy a párom szülinapja előtt mikor kérdeztem, hogy mit szeretne akkor rögtön egy pár kiscipőt kért és "belevalót". :) Na akkor már 4 hetes terhes voltam csak nem tudtam róla és pontban a születésnapján lett + a tesztem! :)
Szóval ő igazi ajándék volt!
4 hós kisfiú anyukája
Az fiam 6 hónap után fogat meg,persze rá voltam görcsölve a dologra de sikerült,mégpedig pont utána,hogy elmentem a nőgyógyászomhoz panaszkodni,hogy mi a helyzet,azt mondta csak 1 éves próbálkozás után foglalkoznak ilyesmivel-a köv. hónapban terhes lettem.
Most 36 hetes kismama vagyok,erre a babára 2 évet vártunk,sokmindent kipróbáltunk,mert nem értettük,hogy miért nem jön össze.Nagy nehezen elmentünk kivizsálásra,ahol kiderült,hogy velem van egy kis probléma,mert a méhnyakban lévő nyák olyan sűrű,hogy megöli a spermákat...Na,itt feladtuk,és eldöntöttük,hogy fél év múlva akkor belevágunk egy inszeminációba.Pont ekkor egy más jellegű egészségügyi problémám is lett,amibe annyira belekeseredtem,hogy csak azzal tudtam foglalkozni...eközben megfogant a baba és az a másik problémám is elmúlt.A mai napig nem is értem.Inkább csoda!:)))
Ebből csak azt a következtetést vontam le,hogy elhatározni nem lehet,hogy nem foglalkozol a babás témával,mert a tudatalattid úgyis működik,és addig úgyis gátol.Valami egész más,új dolognak kell közben történnie az életedben,ami teljes embert kíván,és minden energiádat elveszi.Szerintem!
Tisztelet a kivételnek,én is mindig irigyeltem azokat akik bármikor teherbeesnek,amikor akarnak.:)
1 év még nem nagy idő, és hidd el nem azért nem sikerül, mert nagyon akarod, ezzel ne is bosszantsd magad. Esetleg próbáljátok meg a termékeny napokat pontosabban belőni, vagy megnézetni a hormonszinteket a szervezetedben. Sok sikert!
szia!Szerintem,ha az orvos azt mondta,hogy lehet akkor nem szabad feladni!Csak ne a babán járjon az eszed mindig,ne akard annyira.
Én is hosszú éveken át szeretem volna(görcsösen),minden gondolatom......akörül forgott,aztán mikor feladtam,megtörtént a csoda.
Tényleg csoda!!Három éves múlott a kislányom.
NEM SZABAD FELADNI!
Mi lassan 6 hónapja próbálkozunk, de nem adjuk fel.Persze szeretnénk már babát, de tényleg nem szabad ezen görcsölni.Ha 1 év után sem jön össze, akkor elmegyünk kivizsgálásokra.Addig pedig gyakorlatozunk. :-)))
Én 4 és fél évet vártam a gyerekre,és mikor eldöntöttük,hogy elmegyünk dokihoz, és ki is derült,hogy a volt párom a bibis,akkor már terhes voltam.én tudom,hogy nem voltam még kész a gyerekvállalásra és azért nem is jött össze.
Sziasztok! Nekem hál'isten nem volt ilyen problémám, de sok anyuka mesélt nekem a saját tapasztalatairól.
A legtöbben azt mondták hogy amikor már lemondtak a saját gyerekről, akkor jött össze.
Viszont többen mondták hogy ittak valamilyen Aloe Vera terméket és van akinek 1, van akinek 2 hónap múlva sikerült teherbe esni.
Sziasztok! Szia Adri!Mi is sokat (20hónapot) vártunk a babára,kipróbáltam minden segítséget(akupunktúra,talpmasszázs,hormontabletta,energetikus sőt még jósoltatam is)Aztán úgy döntötem elkeseredésemben,h elég új dr választottam és kértem a teljes kivizsgálásomat fel is írt a dr ilyen olyan vizsgálatokat és lás csodát még abban a hónapban meg is fogant a drága kincsünk így a vizsgálatokra nem került sor.(mint utólag kiderült már akkor terhes voltam amikor elöszőr elmentem az új dokihoz:) Kitartást kívánok nektek éljétek boldogan az életet és majd odaér a gólya:-)))Nekünk most 3hónapos a drága kincsünk:-)))
Ebben én nem hiszek.Mármint a rágörcsölésben. Bocs, tudom, hogy jó léehet valami önvigasztalásnak, de én is iszonyúan akartam, éreztem, hogy nem bírom elviselni ha nem jön össze. Ez azért rendesen rágörcsölés, ha úgy akarjuk nevezni, de összejött. Mind a kétszer az első hónapban. A barátnőm viszont mások hasonló tanácsaira hallgatva várt ..várt. Aztán 7 évet kellett várniuk, mire végül lombikbabáik lettek. Ha hamarabb utánamegy a dolgoknak, ez csak kb. 1-2 év lett volna.
További ajánlott fórumok: