Kisbabát szeretnénk örökbefogadni (beszélgetős fórum)
Szio!
Köszönöm a tanácsot!Igen tudom !Sajnos a sor lassan halad .Talán türelmetlennek tűnök,de aki hasonló helyzetben van az biztosan megérti.Talán történik velünk is egy csoda és nekünk is hamarosan megszületik a babánk!
Nagyon nehéz ilyen címmel egy topikot elindítani,de ebben a témában másképp nem megy.Tudom talán sokaknak morbid ez a kijelentés de nekem a legszebb gondolat.Sajnos egészségi okokból nem lehet közös gyermekünk a férjemmel.Sok mindennel próbálkoztunk már ,de sajnos sikertelenül.Egyetlen esélyünk,hogy közös kisbabánk lehessen ha örökbefogadunk.
Tudjuk,hogy a mai világban sokszor kerülnek nők nehéz helyzetbe amikor is krizishelyzet áll elő és nem tudják mit is kezdjenek a terhességükkel.Sok oka lehet és ezért senkit nem kell és nem lehet elitélni.Egyetlen dolog ami viszont fontos,hogy ADJANAK esélyt a pici magzatnak az élethez!!!!
Nagyon sokan vagyunk akiknek minden vágyuk,hogy gyermekük lehessen.
Az országban vannak krízis otthonok,anya szállók ahol megértő segítőkész erre kitanult szakember segítenek a bajbajutott terhes kismamákon.
Mi csak egy pár vagyunk a sok várakozó közül aki a legnagyobb szeretetben vágyakozik gyermeke után.
Kérem ha bajban van ne essen kétségbe mert van aki tudd segíteni és nem lesz egyedül a döntésében.!!!