2015 februárban születendő babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Megmaradt 3 egész doboz utrogestan-om. Nekem már abba kellett hagyni, de ti még elvileg használhatjátok (ha jól számoltam), akinek szüksége van rá szóljon priviben.
Sziasztok, én is szeretnék hozzátok csatlakozni, hiszen én is februárra várom az első babánkat.
Nekünk elég viharos volt a babához vezető út, mivel 3 éve lombikoztunk, de most sikerült és már nagyon várjuk a babókánkat a férjemmel. Szerencsére eddig minden rendben, most tartok a 9. hét végén és lekopogom, de már elmúltak az émelygések és néma a rossz közérzet is.
Mondhatni visszatért az energiám.
Na de amiért írok, hogy megkérdezzem, hogy megy-e valaki tőletek kombinált tesztre vagy integrált tesztre is? Mi a különbség?
Nekem most még normális a vérnyomásom: 110/78. De annak idején (amikor a srácaimmal terhes voltam) lejjebb ment és néha a védőnő kérdezte meg, hogy nem vagyok rosszul, annyira alacsony volt. :D
Én is hányingerrel küzdök reggelente és az vált be, hogy mielőtt felkelek eszek egy kicsit és még utána is pihengetek pár percet. Készíts oda magadnak már este valami kaját vagy ha van rá lehetőség, akkor párod hozza ágyba a reggelit! :D
:) Én már decemberben abbahagytam a fogamzásgátló használatát, majd másképp védekeztünk, hogy kitisztuljon a szervezetem, bár vannak, akik azt mondják, pár nap és megtörténik. Mindenesetre halottunk történetet, hogy valakinek ilyen miatt nem tudott megtapadni a méhfalon, az elvékonyodott, stb.
Majd azt mondta a férjem május végén, hogy akkor most már nem védekezünk. Azért nem vagyunk már fiatalok, én 34 vagyok, a szerelmem pedig 41. Júniusban már nem jött meg, de mivel költöztünk, azt gondoltam, hogy az kicsit megviselt. Viszont pár napja már minden reggel ugyanúgy rosszul vagyok, mint az ikrekkel.
Igen, a kalkulátor is úgy számolta, hogy 7 hetes vagyok. Nem voltam még orvosnál, mert akihez szeretnék menni, a jövő héten lesz csak, most nyaral.
Köszönöm, ha beigazolódik, akkor természetesen jelentkezni fogok a klubba, csak számomra olyan hihetetlen, hogy első próbálkozásra sikerült. Tesztet is csak a hétvégén fogok venni.
Az elevitre gondoltam én is, köszönöm a tanácsot! :)
Egy tesztet megér, ha 3 hete beágyazódott volna,akkor azt már kimutatná a teszt.
De lehet valami hormon változsá is, ha negatív a teszt, menj el egy orvoshoz szerintem.
Sziasztok!par nappal ezelott mar irtam ide hogy menzesz utan ami junius 19-24-ig tartott es ra ket napra szuro erzest ereztem a petefeszkemnel es a mehemnel ,a hasam aljaba fura telitett erzes,utana kezdodott a mellfajas es par napja ego erzekeny mellbimbom is
szoval mindezek 3 hete kezdodott es meg 18nap van a kovetkezo menzeszig.kerlek segitsetek !mi lehet ez..teszteljek vagy varjak meg vagy esetleg valami mas lehet?elore is koszonom!!
Én Elevitet szedek, mert a Gravidától rosszul vagyok.
Dokinál nem voltál még? Pedig akkor már 7- 7 és fél hét körül járhatsz. :)
Ha gondolod, jelentkezz az ugyanilyen nevű klubba, ott aktívabb élet van. :)
Szia! Gratulálok én is!
Nekem is ilyen érzés volt,de nekem peteéréstől a 6.hétig. én annak tulajdonítottam,hogy dolgoznak a petefészkek meg nyúlnak a méhszalagok. Bár nekem enyhe görcsök is voltak,de csak 1-2 percre.
A hasam még a mai napi feszül egyébként.
De biztos,ami biztos, pihenj azért és magne-b6.
A klubban pedig várunk. :)
Én kb 6 hetes vagyok, kedden megyek dokihoz. Már voltam egyszer ezen a héten, de akkor még csak 5mm-es petezsák volt. Most megnézzük alakult-e mert eléggé izgulok.
Akkor drukkolok neked hétfőre. Az már nincs olyan messze.
Szia Zsuzsi,
Van egy ugyanilyen nevű klub jelenkezz oda mert ott van nagy élet.
Próbálj meg pihenni hétvégén és attól talán múlik, illetve szedjél magnéziumot mert az is segíthet kicsit (ártani nem árt)
És gratulálok neked :-) Dokihoz mikor mész?