2015 április babái :) (beszélgetés)
Szia Nikkancs. En aprikis 2-re vagyok kiirva.:)
Irj ram:)
Jarsz mat gondolom ctgre:) lehet osszefutunk;)
Sziasztok! :)
Van itt köztetek aki a Jahn Ferenc Dél-Pestiben fog szülni? :) Szívesen felvenném vele a kapcsolatot!
Én második babámat várom kisfiú után ezúttal kislányt, aki ha minden igaz április 15.-én érkezik, bár az orvosom szerint hamarabb!
Sziasztok!
Mi most kezdtük el az egészet, aki hasonló cipőben van jöjjön! Beszéljük meg! :)
Sziasztok! Hogy lehet jelentkezni a klubba? Április 18-ra vagyok kiírva első babszinkkal :)
Üdv Zsuzsi
Sziasztok!
Én is nagyon szeretnék csatlakozni a klubhoz, április 19-re vàrom az elsô babócànkat.
Remélem,még nem késtem el a jelentkezéssel...
Sziasztok!
Kicsit későn találtam rátok, de szívesen csatlakoznék, a klubba már jelentkeztem (egyelőre nem sok sikerrel), április 4-re vagyok kiírva, első babszi lesz
köszi előre is! :-) szép napot mindenkinek!
szia niki.
csatlakozz a klubba mivel itt már nem sűrűn fordul meg senki! :)
a klubba neve ugyan ez! :)
neked is rosszullét mentes napot...
én már rohadt szarul vagyok...! :(
Sziasztok! Csatlakozni szeretnék... Úgy néz ki április-vége május elejére várjuk 3. kisbabánkat, aki remélem kisláyn lesz( már van egy 6 és egy 4 éves kisfiú).
Szép napot és rosszullétmentes reggeleket kívánok Nektek!
Sziasztok! én is szertnék a fórumhoz csatlakozni. mi május 15-re várjuk a picit. Holnap megyek ismét nödokihoz.kb. két hete voltam az elsö vizsgálaton.akkor voltunk már 6 hetesek és 1 naposak. ma vagyok 7 hetes és 6 napos.
szép napot és boldog babavárást nektek! :)
Sziasztok!
Én a múlt héten teszteltem pozitívat. Csütörtökön leszek 5 hetes. Én már pénteken megyek dokihoz. Elvileg nem terveztem ilyen korán, de nekem volt már egy méhen kívülim, így nekem most azt is jó lenne tudni hogy most a helyére került a picur.
Amúgy van már két tesó, úgyhogy van már tapasztalat, de ennek ellenére ugyanúgy parázok hogy minden oké legyen mint először. :S
Olyan jó lenne már 13 hetesnek lenni. Onnan már jobb lesz lelki békém... :)
Szia! Legkorábban szerintem 6 hetesen menj, mert akkor már van szívhang!
Jelentkezz a klubba, ide már nem szoktunk írni.
Én 5+4 vagyok ma! :)
Nekem sincs mindíg idom....máskor meg egész nap fent vagyok... :)
Amúgy jelentkeztem a klubba!
Majd igazoljatok vissza!
Tele vagyok kérdésekkel!! :)
Gratulálok!
Egy napon lehet egy időben is de külön országban izgultunk a két csíkért! :)
Sziasztok.
Én is kedden csináltam 3 tesztet.
Mind a három pozitív lett külön pisiből...
5+2 vagyok ma.
Annyira izgatott vagyok első baba lesz!
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok. :)
Kedden teszteltem pozitivat. Második babánkat várjuk. Léna 8,5 hónapos. Lénára nagyon sokat vártunk, 5 évig küzdöttünk érte, mig végül spontán teherbe estem. Hozzá képest, most nagyon hamar jött a tesó, aminek nagyon örülünk.
Dokinál még nem voltam, szept. első hetében szeretnék menni, hogy már lássuk a szivdobogását.
Egyébként Németországban élünk.