2014. márciusi csodák (beszélgetés)
Sziasztok!
Március 14-re várjuk az első pici babánkat, még nem tudjuk mi lesz kisfiú vagy kis lány, de hatalmas az öröm! Lenne is mindjárt egy kérdésem! Ha van köztetek Pécsi, vagy környéki, nem tudja véletlenül mikor van a szülészeten terhes torna?
Köszönöm!
Sziasztok!
Én első babámat várom nagyon, március 24-re vagyok kiírva. Kisfiú :)
Az előző terhességemnél 19 hetesen vettek észre egy rendellenességet, amit így sajnos meg kellett szakítani a maga szörnyű módján, így -bár már a kritikus időszakokon túl vagyunk - extra aggódó vagyok...
Szia! Gyere a klubba!
2014. márciusi csodák
Sziasztok, én is csatlakoznék. Márc.10-re várjuk a 2 év 9 hós lánykánk kistesóját. :-)
Ha már klub, ki hol lakik, merre tervezi a szülést? Hátha összefuthatunk úton-útfélen. ;-)
Sziasztok,
mi első babánkat várjuk, jövő héten töltöm a 12. hetet :-) elvileg március közepe lesz a nagy nap :-)
Üdv Mindenkinek!
:) Szerintem ezzel a legtöbben így vagyunk :-S
Üdv, gyere a klubba.
Sziasztok!
Jelentkezzetek a klubba, lentebb a link.
Sziasztok!
2. bébinket várjuk,már van egy 3 éves tündéri kisfiuk,ma vagyok 5+3.Leghamarabb 7 hetesen tervezem a dokit.
Üdv hhvv :-)
Most ismerkedek a fórummal
Köszönöm szépen a kedves jeleket :-)))
Sziasztok!
"Bebocsájtást" kérnék a klubba:-)
38 évesen 3 év küzdelem után (3 inszem és 5 lombik)az első babánkat várjuk.
A múlt heti UH-n 6 mm-es volt a kicsink és a doki szerint a 6. héten voltam.
Én is szeretnék csatlakozni. Szombaton megyek uh-ra, akkor tudom meg hány hetes a babucim. :-)
Mensi június 4. Ovuteszt alapján június 21. Ovu.
Kb 7 hetes vagyok.
2 hete voltam uh-n akkor 4 mm petezsák volt.
Sziasztok!
3. Babánkat várjuk március végére.
Jöttem beszélgetni hogy egyre valóságosabbá váljon :)
Boldog Babavárást Mindenkinek!
Sziasztok!
Csatlakoztam a klubhoz! 18-án teszteltem erős pozitívat, 2 éve várunk rá, tavaly márciusban volt missed ab-om, ami vetéléssel kezdődött. A sors furcsa fintora, hogy március 21-re vagyok kiírva, amikor elvesztettük a babát!
De most minden rendben lesz azt érzem! 2 baba lesz, van már egy 3,5 éves kislányom! Örülök, hogy csatlakozhatok hozátok! Gratulálok mindenkinek!
Sziasztok! Jelentkeztem a klubba. :) Most várjuk az első babánkat jövő év március közepére. A jövő héten mehetek a dokihoz ultrahangra, egy kicsit izgulok. Most kezdem csak érezni, hogy mekkora felelősség ez. :)
Mindenkinek boldog babavárást!
Üdv, nem látom hogy jelentkeztél.
Ide kellene [link]
Sziasztok!
Még nem jöttem rá, hogyan működik pontosan az oldal, de szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Alább írjátok, hogy van zárt klub is, oda is jelentkeztem.
Szia!
Üdv közöttünk! Jelentkezz a klubba, ugyanezen címen fut.
Sziasztok,
Amennyiben lehetne csatlakoznék
Tegnap voltam dokinál 5+3 vagyok, kicsit óvatosan, tavaly októberben volt miss ab, reméljük most minden oké, a tegnapi eredmények:
Szabályos petezsák, jó helyen,átmérője: 4mm, utrogestannal is támogatjuk, kontroll 07.30.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok, bár még csak ma teszteltem pozitívat. :)
Jelentkeztem a klubba. ;)