Szia! Én most 15+2vagyok. Köszönöm a gratulációt. Igen, egy baba mindig öröm, de nekem a párom nagyon nem akarta, es döntéshyzet elé állított. De halistennek, kezd megbékélni.
Gratulálok! Egy új élet érkezése mindig örömmel kell, hogy eltöltse a szüleik gondolatait és életét. Még akkor is, ha feltehetőleg nehézségeket okoz majd. A többi gyerek biztosan sokat tud majd segíteni és ők is várják majd az új kistestvér érkezését. Hányadik hétnél tartassz?
Sziasztok! Se februári, se januári fórumot nem talt, de gondoltam, ide írhatok. Én az 5. Babamat várom, aki nem volt tervezett, de nagyon örülök most mar neki, hogy a kezdeti nehézségeken túl vagyunk. Meg a nehéz döntésen, ami megkeserítette az elso heteket.
2 és fél év után hó elején végre pozitívat teszteltem..PCO+IR+hipofízis adenoma+magas prolaktin+férjem iszonyat alacsony spermaszáma, és mégis spontán teherbe estem, pont amikor lemondtam már róla. Én is 2014. márciusra várom az első gyermekemet, így csatlakozok.
Pénteken megyek először UH-ra, egy magán diagnosztikai központba, mert a nőgyógyászaton csak aug.6-án tudnak fogadni...
Pont pénteken lesz 7 hetes, már hallhatom a szívét. Én is nagyon rettegek, hogy minden rendben legyen, de bíznom kell benne.
És azon jár az agyam, mostantól az egész életem egy aggódás lesz :)
Csak a jóra szabad ilyenkor már gondolni, bizakodni, nem stresszelni, vigyázni magadra, egészségesen étkezni, vitamint szedni, sok vizet inni. Ezek amik a legfontosabbak így az elején.
Ide várom azokat a kismamákat, akik 2014 márciusra várják kisbabájukat. Jó lenne megosztani egymással a tapasztalatokat, az állpotunkat, a babák fejlődését, és segíteni egymást, amiben lehet. Ma derült ki 5 hét + 5 nap a Picur, március 16. a kiírt időpont. :)