2013 januári babaprojekt (beszélgetés)
Helló csajok!!!
Bocsi lányok,nem voltam egész nyáron!
Jól olvasom ,hogy lehet gratulálni?
Mi újs veletek? Velünk a 30. hétben minden oké.Kis örökmozgó a kiscsaj!
Lányok, senkinél semmi örömhír? Fejlemények?
Nyah, akkor holnap felhívom a védőnőt, h mi legyen.. :D
Elsőre nekem kellett időpontot kérni. Rosszullétekre meg ne adj, látod, nekem nem volt... Lehet, hogy a 12-en látják is, kiféle a gyerkőc.:) Én tegnap voltam a cukorterhesésesen. Vicces, a 20 hetesnek volt akkora hasa, mint nekem, a 27 heteseknek meg kétszer ekkora. Nagyon titkolózik a pocim :)
Semmi, hétfőn megyek uh-ra (addigra ugye majdnem 10 hetes leszek már :D ), aztán irány a terhesgondozó kiskönyvet meg beutalókat megszerezni. Akartam is kérdezni, oda most időpontra kell menni így elsőre vagy elég ha csak beugrok vmikor? Mert akkor még egyből uh után letudnám míg anyu vigyáz Zsóra.
Jah, rosszullétek szinte mindig csak este vannak, erre azt mondták a fiús ismerőseim fele hogy ők is így voltak, a másik fele meg nem :D
Felég mi a helyzet????
Véééééégre :) Akkor egy újabb helyen is gratulálok.:)
Sziasztok!
Ma vagyok 7 hetes vemhes!! :) :) Van egy kis lüktető szíves szikhólyagom. Már most nagyon jóképű a kiskölyök :D
Cseréljünk: te vigyázol Zsóra (rohanás pipa), én meg heverek helyetted egész nap. Csak én mondjuk eszem is :D :D
Nem eszem olyan brutál sokat. Nem az a baj. Hanem eddig végigrohantam a napot, jövő héttől pedig, ahogy ismerem magam, szabi alatt fel sem kelek..
Ezen szerintem ne parázz. Én csokis fánkot ettem csokis fánkkal terhesen, napi 5x bőséges kaja, aztán mégsem lettem extrém gurulós :) Pedig családom nőtagjait elnézve a hajlam meglett volna :D
Akkor úgy látom az idei babák nagyon szófogadóak. :) Szerencsére még én sem gurulok, még csak 2 kg van rajtam, de jövő héttől kitör a nyári szabadság...félek, ha már nem dolgozom, elhagyom magam, és felugrik rám sok. :S
lányt rendeltem! nem volt téves a csomag...
hát én még őrzöm a karcsú formám,csak lenyeltem egy kisebb dinnyét :D
Amúgy hogy vagytok, gurultok már? :)
Lányzót is rendeltél? Vagy mindegy alapon?
Hahó csajok! Én is megjöttem a 20.heti genetikairól.
Minden rendben van babussal,és kislány :D
úGYHOGY ÖRÜLÖK MINT A CSUDA!!!
Az előzmények után sajna szerintem kell majd. Kicsit megviselte Zsó születésekor, hogy miután kivitték neki a lányt, azt mondták negyed óra és hoznak engem is, majd még másfél órát várnia kellett rám :(
Nem néz ki olyan szívbajosnak, hogy nyugtatgatni kelljen.
Hmm.. ma reggel azon gondolkodtam, hogy amikor majd összejön a gyerkőc és majd műtenek, ki legyen ott a párom mellett, egyáltalán kell-e mellé valaki nyugtatgatni. A szülésznőm tuti ott lesz, de ebből a szempontból a múltkor se volt túl hasznos, hiszen nem ismerte az uramat.
Optimista vagyok, nah :D :D
Köszönöm. Jön az a gyerkőc, csak kicsit várat Titeket, hogy jobban örüljetek :)
Nem tudok írni::) bocsi szóval,
holdem és dili78
Sziasztok!
Rég voltam, holden gratulálok neked, és minden jót kívánok. Nekünk április óta még semmi , akkor volt a missed ab utáni első próbálkozásunk. Az idő meg csak telik, de a két kismamánknak szívből gratulálok, már a félidőn is túlvagytok! dili79 a 4.-nél már nagy a rutin, nem érhet meglepetés azt hiszem.
Ma vagyok 20. hetes. Már egész jól érezni ezeket a mocorgásokat. Reélem hamarosan kifelé is lehet :)
Köszönöm! inden vágyam ez volt, úgyhogy remélem tényleg az :D
No, megvolt a 18. hetes uh. Doki: "fiúcskának látszik" Reméljük tényleg az is. :)
További ajánlott fórumok: