2013. | 8. osztályos központi átlag mennyi? (Matek, magyar) (tudásbázis)
2013-as országos általános központi átlag:
8. osztályosok által írt matek: 19 nyelvtan: 29
6. osztályosok által írt matek: 23 nyelvtan: 37
4. osztályosok által írt matek: 36 nyelvtan: 35
Köszönöm :)
Tantárgyankénti átlagot tudtok mondani?
Sziasztok!
Engem nem érint még a téma, de épp ma voltam bent a lányom matektanárjánál, és szóba hozta az idei matek felvételit. Gondoltam megosztom veletek az infót.
Debrecen két legerősebb gimijében 28 illetve 23 pont volt a matek átlag.:-O
Idén nagyon nehéz volt a felvételi!Szóval a 80 pont szuper!!!Sőt,egy ismerősöm lánya egy országos tehetséggondozó programban vesz részt,neki a 70 pontra is azt mondta az igazgatónő,hogy szuper!!!
2 éve tesóm fia 90 pontot írt,ami akkor nagyon jó volt.Most nem hinném hogy írtak 90 pontot.Esetleg vmi baromi okos gyerek.
Már a 60 pont feletti eredmény is nagyon jó!Lányom osztálytársa-egy erős ált.iskolában-kitűnő tanuló,országos tanulmányi versenyeken ér el erdményeket-és 66 pontot írt.A mi városunkban-kb.20ezres kisváros-egyetlen gyerek írt 80 pont felett,pedig nem hülyék a gyerekek!
Összesen a kettő?
Én úgy tudom az 50 pont körüli az átlag.70 felett már nagyon jó.
További ajánlott fórumok:
- 3. osztályos lett a gyerekem
- 8. osztályos központi felvételit írt ma a gyermekem
- Nyolcosztályos gimnáziumba hány pontos központival jutottatok be?
- 2.osztályos kislányommal szeretnék magyar nyelvtant gyakoroltatni. Tudtok ingyenes gyakorló feladatokat?
- Hány pontos felvételit kell írni egy gyereknek, hogy bejusson egy átlagos, hatosztályos gimnáziumba?
- A központi felvételire a felkészítés fizetős lesz-e az idén a 8. osztályosoknak?