2012.02.13-tól Level-diéta (beszélgetés)
Üdv! :)
1 hét alatt ment le az az 5 kg? Nekem 2 kg éppen hogy..:S Jövőhéttől lehet folytatom ismét én is még..
Jajj, értem :)
Köszönöm! Neked is! :)
Én kedden kezdtem, nekem ez a 2. nap. És majd csak akkor állok mérlegre, ha úgy érzem: ennyi volt, befejeztem a diétát. Úgy jobban örülök majd. :)
Kitartás! :)
Hmm.. most valahogy könnyebb, bár reggelire volt egy picike bűnözésem, tényleg nem sok volt, de rosszul érzem magam miatta. :S
Eddig 1 kg 40 dkg ment le kb. Ma van a 3. napom. Neked?
Helyettesítettem pirítóssal.
Nagyon éhes vagyok, de holnap már sokkal jobb lesz. Annak kell lennie!!!
Hát azt elhiszem, hogy nagy öröm volt!!!! :o))))
Én is szeretnék annyira örülni majd..:)
Én is éhen halooook..:S Alig bírom. Nem tudom, hogy annak örüljek-e, hogy már csak 3 nap van, vagy sírjak, hogy még nap van..?! :D
Te a tatárbifszteket helyettesítetted, vagy azt ettél?
Én csak a 7. nap végén néztem meg, úgy hatásosabb volt a lelkemnek. :) Nem hittem, hogy ilyen eredmény lesz, de nagyon örültem neki. Remélem most is sikerül. :)
Drukkolok neked is. És közben éhen halok... :D
Én pirítóst ettem, de nem emlékszem, hogy gyengébb lettem volna. Inkább éhes voltam az első 2 nap.
Ma kezdtem újra, és elég éhes vagyok most is. :(
20 kilós feleslegből ment le a 3.
Jajj, bocsi. Most olvastam vissza... Ajj, kihagy az agy :D
Nagy súlyfeleslegből ment le a 3 kg? Mert nekem összesen kb 6-ot kellene leadnom.
Csak az első 2 nap volt nehéz, a 3.-on teljesen hozzászoktam. Viszont a 7. napon már nagyon vágytam valami főtt kajára. Így nem folytattam tovább.
Remélem összekapom magam, és holnap csatlakozom. :)
Szia!
Hát félek én is, hogy fog hiányozni a főtt étel.. =/
De megpróbálom azért. :-)
Neked mennyit sikerült a bécsivel leadni egy hét alatt? :)
Nekem nagyon kéne, de 13-án biztosan nem kezdek el semmit. 14-én már lehet róla szó. :)
Egyszer már végigcsináltam egy hetet és igen hatásos volt. Hátha most is. :)
Sziasztok!
Lenne valakinek kedve hétfőtől velem csinálni a Level-diétát? :))Együtt könnyebben menne!
További ajánlott fórumok:
- X-faktor 2012
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Hétfőtől 5 napos Level-diéta - velem tart valaki?
- Fogyókúra május 13-tól? miért is ne..... ki tart velem?
- Ha letelik december 12-én a gyed, igényelhetek gyes-t, és ha a gyed-re járó szabadságot kiveszem 13-tól, lehet a kettőt?