Fogyókúra május 13-tól? miért is ne..... ki tart velem? (beszélgetés)
sok sok sikert neked is és nekem is!!!!
ne hagyjuk magunkat elcsábulni....
milyen módszerrel szeretnél fogyni?
Jáááááj senki sem nem akar velem fogyni?????
hát egyedül maradtam.... de erősvagyok, leszek.... :)
De azért jó lenne ha valaki.... na mind1 jó éjt :)
szia!!!
90 naposat kezded újra?
én is próbáltam de csak önsanyargatás....
én cukornádkisasszony példáját szeretném követni... mértékkel enni rendszeresen....
és ugye ez egy olyan módser amit egy éeten át követni lehet.... olvad el a cikkeit :)
De ha maradsz is a 90naposnál.... akkor is nagyon sok szerencsét :)
ezen vagyok épp.... nem akarok fránya diétákba fogni.... nem akarok lemondani semmiről....
mértékkel kell enni sok zöldség gyümi rost....
sok folyadék... most épp citromos vizet iszom... :)
egyszer elkezdtem a 90 naposat de rájöttem hogy az egy kínzás.... mindig mást ettem volna mint ami a napra ki volt írva.... este 6 után no kaja max egy gyümi.... séta kirándulás.... levegő..... na én ezt így képzeltem el.... :)
fogyokúra csak ideig óráig hatásos
életmód váltást tanulmányozd.... és tedd életed részévé
Szia!
Én tegnap inditottam egy topicot,elvileg tegnap kezdtem,de szerintem hétfőtől húzok bele,csalok még pár napot.Én 86kg-ról indulok,az első cél 80 alá menni,aztán a többi szép lassan.
Sziasztok....
ki lenne segítségemre és kinek lehetnék segítségére én??? fogyjunk együtt talán így nagyobb lesz a kitartás....
Én úgy gondolom hogy nem fogok követni semmilyen diétát sőt nem is mondok le semmiről.... vannak itt a hoxán olyan felhasználók mint pl cukornádkisasszony.... röpke 1,5 év alatt 40 kgnál is többet fogyott úgy hogy megtanult mértékkel enni.... semmi nem lehetetlen csak akarni kell.... én nagyon akarom küzdeni szeretnék.... egyszer el is kezdtem és két hét alatt 2 kiló mínusz de frontot kaptam aztán abbahagytam én hülye pedig már ki tudja hol tartanék..... nos akkor ki tart velem???