2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
Neked is Nagyon Boldog Uj Evet kivanok!
Vigyazz magadra!!!Puszi!:
Ha néhanapján jár erre valaki:
Szeretetben, Boldogságban, Békességben, és örömökben gazdag Új Évet kívánok minden kismamának, és leendő kismamának!
Puszim :* :O)
Sziasztok!
Kivel mi történt?
reméelm akadnak köztetek olyanok is végre, akik babát várnak:)
Boldog Új Évet nektek!
Köszi, hogy nem vetettek vissza:)
írd be a keresőbe h babásodjunk
amugy jó reggelt mindenkinek:)
jó reggelt csajok:) Reggelre egy kb 5forintos nagyságú tejeskávészinű folt lett a bugyimon, tehát vagy megjön vagy. . . remélem nem:)
Igen megnéztem! :) Szerintem ez jó jel! :)
Én úgy állok,hogy most hétvége fele lesz PÉ-m...,ezért holnaptól szeretgetjük egymást... :)
Haliho!
Itt meg van olyan aki nincs a klubba bejelentkezve?
Ha igen, akkor gyorsan tegye meg!!!!
láttad te is a görbém?:)
hát remélem igy van:)
te hogy állsz?:)
Húúúúú Manó, szerintem ez pozi a hőd alapján. 24. napon emelkedni.... ez nagggggyon jó jel. Annyira szoritok.
Mi ez a klub? Engem az utóbbi időben itt nem nagyon láttatok, mert tényleg a saját dolgaim után rohangálok. Igy is beengednek oda?
csajok én már ide nem írok csak a klubba megyek...
sziasztok
szia,igen van már egy nega meg egy pozi tesztem,tehát okosabb nem lettem :S
itt a görbém
És köszi h megemlítettél vasárnap:)
veled mizu?
Sziasztok!
Én megpróbáltam visszakeresni, de nem találtam:
Manóóóóó: pozit teszteltél? Miről maradtam le? Rákukksizhatok a görbédre? Ugrott a hőd a 24. napra? Vagyis mára :). Vasárnap mondtam a neved :).
Eperke: neked is mostanság esedékes a nem várt nap?
Többiek hogy vagytok? Kicsit ritkábban jövök, mert közben én intézem az átjárhatóságimat, meg hol ezt tanulgatok, hol azt. Keresgéltem, hátha megússzuk olcsóbban az átjárhatóságit, mint 200Euro, de nem találtam, és a hormonsort is 100 Euro fölött kellene fizetnem, ha más laborba mennék.
Szia!
Nem jossz at a klubba?
Maffincsnal megtalalod, a cime: Babasodjunk!
Gyere, varunk!
sziasztok lányok :)
képtelenség visszaolvasni :( bár igazoltan hiányoztam :D akció megvolt, és holnap ismét elkapom "apát" :D mert haza tud jönni :D:D:D:D
valakinél pozi teszt amíg én dolgoztam? :D
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?