Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe? (tudásbázis)
Lehetnek összenövések, de nekem azt mondta a dokim, hogy ilyenek természetesen is kialakulhatnak.
De persze előfordulhat, hogy aki hajlamosabb rá, annál több, nagyobb keletkezik és valóban akadályozza a teherbeesését.
Én nem tapasztaltam!! Első babám császárral lett, mert a köldökzsinór nagyon rátekeredett a nyakára. Másodikat "rendesen" szültem.
És egyből teherbe estem, miután komolyan próbálkoztunk a másodikkal.
Nem hinném, hogy ez igaz lenne. :))) Bár bizonyára sok minden számít: korábbi terhesség könnyen létrejött-e, fizikailag alkalmas-e rá már az anya szervezete, pszichésen is felkészült, stb.
17,5 hónap van a gyerekeim között. A lányom a 3. hónapban megfogant, mikor elhatároztuk, hogy jöhet a kistestvér. Pedig nem erőlködtünk különösebben. Úgy nagyjából betájoltam, hogy mikor lehet peteérésem, de ez sem volt szentírás, mert az előző terhesség után vissza sem állt még a ciklusom.
Szerintem igaz, ez mégis csak egy műtét.
Bármi lehet utána, például nekem is császár volt,és már 7 hónapja sikertelenül probálokozunk, mert a kistesó nem akar jönni:(((((((((((((
További ajánlott fórumok:
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Tények és adatok a császármetszésről
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- A császármetszés vagy a sima szülés az előnyösebb és miért?
- Természetes szülés császármetszés után!
- Dolgozzuk fel a császármetszést együtt