2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni? (beszélgetés)
Teljesen igazad van, én is hasonlóan vélekedem!!!
Második lányommal a terhesség végén 86 kiló voltam, és 75, amikor befejeztem a szoptatást. Akkor kezdtem el én is az Update módszert, + sok torna. Most 60 kiló vagyok jó ideje, (165 cm), de még le kellene dobnom legalább 5 kilót, hogy jól is érezzem magam a bőrömben. Ez viszont már k...a nehéz...
Júliusban szabin leszek, kondibérletet veszek, és rákapcsolok...
Mindenkinek kitartást, türelmet, és jó kajálást (U1)!
Üdv. Szilvi
Ó nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg információt.
Megyek meg is nézem a norbi oldalon a kódokat. Tájékozodom gyüjtöm az infókat. A főzelékeket akkor liszt nélkül csak a tejfölel keverjük? Étkezési keményítő?vagy az is tilos?
Sziasztok!! Fent vannak a norbi oldalon a kódok, sőt már az ultra1es kód és a 4-es kód fent van :)))
pl. 1-es:
Rá kell menni a "Mi az update?" fülre és itt találod meg a kódokat sorra, rá kell külön kattintani, hogy behozza.
Az ebédet én is rendelem, finom, fogyogattam is tőle, de mostanában nem tartottam a kódokat, majd végzek a vizsgákkal aztán rá kéne kapcsolni, mert itt a nyár!!!
Tornából nagyon jók a Réka tornák sztem :)
üdítőkból a light-ok, de én pl csak vizet iszok:) kávé is mehet, meg a tea is
így most ezek jutottak az eszembe, ha rosszul írtam vmit, kérlek javítsatok ki:)
Sok sikert godgoda! Remélem eredményes lesz!:)
gyümölcs (kiegészítésnél kb 50g, magában 200-300g)
áfonya
zöld alma
citrom
eper
itt én is kérnék segítséget? nem tudom h melyikek maradtak u1-esek:S vki írni még?:)
Sütemények Kekszek (max 2 db)
csak u1es amik az update pékségben kaphatóak
Zöldségek Gombák (egy étkezésnél max 300-350g, főzeléknél magával vagy tejtermékkel sűríts még u1es liszttel se!)
articsóka
bimbós kel
brokkoli
cékla
cukkini
fejes káposzta
fejes saláta
fokhagyma
csiperke
laska gomba
hagyma (mindegyik jó)
karalábé
karfiol
kínai kel
padlizsán
paprika
paradicsom
paraj
patisszon
petrezselyem
rebarbara
retek
saláta
sárgarépa
sóska
spárga
sütőtök
tök
uborka
zeller
zöldborsó
Kenyerek Pékáruk (1-1 étkezésnél 60-80g, ez kb 2-3 szelet)
update 1 kenyér
u1 zsemle
u1 kalács
Na szal a könyv címe -10kg/hó, 2007es kiadású, szal azóta tuti változtattak a kódokon, itt csak 1-es kódúak vannak.
Gabonamagvak és őrlemények (ajánlott menny. müzlikbe: 40-50g, 1 kispohár joghurthoz 1 teáskanálnyi, de lehet több is)
búzakorpa, búzapehely
puffasztott búza, rizs, zab
rozspehely
zabkorpa
zabpehely
update1es cuccok
Szia!
Én is nem rég kezdtem el, és számomra szinte hihetetlen, hogy ennyit ehetek és ilyen finomakat:D Én az ebédet rendelem. Van hogy csak levest, én azzal is jól lakom. Előtte megcsináltam egy diétát és egy léböjt kúrá, hatásos volt, mert így összeszűkült a gyomrom:) Reggelire általában norbis joghurt, vagy natúr joghurt, vagy kefír, gyümölccsel, parival vagy vmi zöldséggel. KV-t én is iszok:) vacsira meg általában ugyanaz mint reggelire, mindjárt irok pár kódot is, csak megkeresem a könyvet, amit egy ismerőstől kaptam:)
Sziasztok, csatlakoznék én is hozzátok. :)
168 cm magas vagyok és 78 kiló. A múlt héten a nagy hőségben mikor is mentem dolgozni és 10 percet kell gyalogolni a buszig szakadt rólam a víz és alig kaptam levegőt, eldöntöttem mi a francnak kell nekem ez a kövér test, lefogyok mert nagyon ciki, hogy 43 évesen semmi álllóképességen nincs és hogy 10 perces sétától kifulladok. Alapesetben 56-58 kiló voltam kb. 5 éve sutty 10 kiló felszaladt rám, aztán még 5 de voltam már 83 kiló is. A napokban a létező összes diétás módszert átolvastam a neten és azért döntöttem az up date mellett mert végül is majdnem mindent lehet enni csak tudni kell mit mikor mivel. És a fő szempont, hogy a reggeli tejes kávéról sem kell lemondani.Kérlek segítsetek tanácsokkal mert abszolút kezdő vagyok.A neten megtalálhatóak az ételek 1-2-3 besorolása, mert a norbi oldalán én nem találtam csak néhány példát felsorol?
Sziasztok!
A mandarin hányas? Mondjuk, lehet, hogy kettes, mert alig van 1-2 gyümi, ami 1-es. Ma gyümölcs napot tartok, és itthon vettem észre, hogy olyan almát vettem, ami 2-es, és nem 1es...:S
További ajánlott fórumok:
- Ha csak Update 1-es kódú ételeket eszem, akkor le fogok fogyni vagy oda kell figyelnem a mennyiségre is?
- Van akinek használt a Norbi Update? Mennyi idő alatt lehet lefogyni vele 35 kg-t?
- Dec. közepétől táppénzen vagyok. Az első 2 hetet a munkáltató fizeti, vagy megelőlegezi a TB?
- Barnázgatás a ciklus közepétől a menstuációig
- Adóbevallás! Eddig GYED-et kaptam, december közepétől már GYES-t. Az adóbevallásnál a tört GYES-t is fel kell tüntetni vagy csak a GYED-et?
- A ciklus közepétől erős derék és hasi fájdalom