2010-ben született babók anyukái beszélgessünk!!! (beszélgetés)
Jobban is lakik tőle.
Én a paradicsommártástól féltem nagyon, de imádja.
Van valami 30 bébikaja a szekrénybe. Van spenót is vagy mi,de azt nem merem még nekiadni. Félek nem ízlene neki. majd talán holnap. Maximum pénteken is megpróbálom és ha akkor sem kell neki, akkor lefagyasztom.
Sziasztok!
Nagyon örülök neki Nira,én még csak gyümölcsitalt adtam neki,azt is vasárnap óta,ízlik neki is.de az éjszakáink még mindig katasztrofálisak,sőt napok óta egyre rosszabbak.Lehet én is megkóstoltatom vele a burgonyát,hátha.
Sziasztok!
Tegnap ettünk 2 kanál sárgarépát burgonyával, de nem kellett a csajnak.
Ma Bogárka megette a sárgarépát burgonyával. Ismét megkóstoltattam vele. Kellett még melegítenem, de mire visszaértem hozzá elaludt. :)
2-3 napja alszik, mint a bunda. Nappal. Kétszer alszik 2-4 órát. Nagyon örülök neki. Éjjel velem van, mert sokat nyöszörög, kiköpi-kéri a cumiját és forgolódik. Lassan olyan vagyok, mint a mosott kaki. Nem sokat tudok pihenni. De ez van.
Mi jól vagyunk, Bubu náthás, de kezd kimászni belőle, szeme rendben azóta sincs semmi baja!:)
Remélem ti is jól vagytok, puszi minden babónak!:)
Szia!
Akkor kaposvári vagy? Van olyan fórum, hogy kaposvári kismamák. Szívesen látunk ott is. Páran vagyunk ott. Van aki első babás, de van, akinek már 3 gyereke is van.
Sziasztok. Szeretnék csatlakozni hozzátok. Március 17-én született a kislányom Kaposváron. Van egy nagyobb lánykám is aki most nyáron volt 5 éves. Az ekcémához hozzászólva csak annyit szeretnék mondani,hogy a nagyobbik lánykámnál nekünk is van ekcéma és a gyerekorvos nekünk egy elocomos kevert krémet adott ami nagyon bevált, hála istennek most nincs is neki. A kisebbik lánykát Veronikának, a nagyobbikat Viktóriának hívják. Majd holnap még írok magunkról pár sor.
Jó éjt mindenkinek.
Képzeljétek, hogy még nem is használtuk a szemcseppet, mert pont azóta nem váladékozik és könnyezik, mióta voltunk a dokinál!:)
Úgy örülnék, ha megúsznánk az átmosást!:)
szerintem is! én sem bírnám végignézni, hogy ki tudja mit csinálni vele, viszont hallani fogod hogy üvölt:o(((((
én nem láttam, nem is szeretném, de valaki mesélte...őt is kiküldték csak hallotta mit történik, de azóta sem akar beszélni róla....
jaaaaj ne is mondjátok a szülőket be sem engedik, jobban mondva kiküldik!:(
Én nem akarom otthagyni egyedül!:(((((
Sziasztok!
Mi jól vagyunk, ma voltunk dokinál a Bubu szeme állandóan könnyezik és váladékos már hetek óta!
Próbáltam mindennel, anyatejjel, kamillával, aloe vera-val, de semmi sem hozta rendbe teljesen, sokkal szebb, mint eddig, de nem gyógyult meg rendesen!
Kaptunk szemcseppet, ezt naponta 3* kell használni egy hétig és ha újra jelentkeznek a tünetek, akkor irány a szemészet és átmossák a könnycsatornáját!:(
Na ettől féltem, ezért húztam és próbáltam meg magam megoldani, de nem megy!:(
Nagyon szépek a babók!:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 60-as években születettek beszélgessünk...
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!
- 90-ben születettek, beszélgessünk!
- 2007. május 6-án, anyák napján született babák anyukái gyertek ide, beszélgessünk:)