90-ben születettek, beszélgessünk! (beszélgetés)
Zenével hogy álltok ?
Nekem nagy kedvencem a régi jó kis rock'n'roll, de ugyanúgy imádom a mai rock-ot is. Kedvenceim a Hammerfall, Sonata Arctica, Drowning Pool.
Meghallgatom az electrot is, a klub zene minden fajtáját, amikre jót lehet bulizni. Mint mondtam zenében sem és semmiben sem határolom el magam, meghallgatok mindent ami minõségi, van mondanivalója és hallgatható.
A Barátok közt-öt én is minden este megnézem :) olyan egyszerû, de jó.
Kedvenc sorozataim: A szökés, Dr. House, N.C.I.S., Hazudj ha tudsz.
Régen volt a Bor és hatalom, amit kiskoromban a nagyival néztem, lehet emiatt lett kedves nekem. Volt még a Romantica adó, amin akkor még magyar szinkronnal mentek a szappanoperák, de azok jobbak voltak mint a mostaniak. (Ilyen volt a Sol vagy a Napraforgó Lucia :)
Nálam is ugyan ez a helyzet!
Kedvenc filmjeim: 1,Alkonyat 2, Tizenhárom 3, Másnaposok
Sorozatok: 1, Gossip Girl -> a legnagyobb nyerő nálam 2, Szökés 3, Barátok közt
Ezek olyanok, amit bármikor megtudok nézni, vannak még jó filmek, de azok számomra 1x nézhetős filmek.
Az ilyen kedvenc film, zene stb. téren hadilábon állok, mert mindig változik és soha nem tudtam leszûkíteni a kört...rengeteg kedvencem van...
Filmekbõl leginkább a horrort szeretem, a pszichothrillert. Nem a buta szörnyes stb. fajtát hanem azokat amin tényleg megborzong az ember, mert olyan a látvány vagy ilyenek.
Sziklák szeme 1-2, Wrong turn 1-2, Saw összes , Final destination összes, Gnaw, Suck, A kör, Mirrors stb...
Alkonyat, P.S. I love you, September dawn, Az élet nélkülem, Ház a tónál, Love in the time of cholera...
Lecsó, Shrek, Madagascar, Nagyon vadon ezeket is imádom...de felsorolhatatlna, hogy mennyi kedvenc filmem van :P ti h álltok ezzel ?
én másodéves vagyok egyetemen, pszichológia szakon, barátom nincs jelenleg, munkám sem és a világ egyik legótvarabb kollégiumában lakom :D
a horoszkópom bika egyébként. az általános jegyek nagyjából igazak rám talán, de annyira azért nem hiszek benne.
További ajánlott fórumok:
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010-ben született babók anyukái beszélgessünk!!!
- 60-as években születettek beszélgessünk...
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!
- 2007. május 6-án, anyák napján született babák anyukái gyertek ide, beszélgessünk:)