Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » 2 hónapja kiivartalanított kutyusom miért megy még mindig a lánykánkra? fórum

2 hónapja kiivartalanított kutyusom miért megy még mindig a lánykánkra? (beszélgetés)

2012. jún. 5. 10:41
Szerintem az ivartalanítás után az ösztönök ugyanúgy benne maradnak, csak nyugodtabb esz és persze nem képes nemzeni, de próbálkozni szoktak utána is.
16. Stella1989 (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2012. jún. 5. 10:18
szerintem érthetően irtam. kutyusom szót is oda irtam.
15. Stella1989 (válaszként erre: 5. - Timycat)
2012. jún. 5. 10:17
3 éves a kutyusunk. Nem jelöl meg ilyenek már.Meg nem udvarol céltalanúl már, csak most tüzel a kutyánk és megy rá.
14. Stella1989 (válaszként erre: 6. - Roni24)
2012. jún. 5. 10:16
3 éves.igazából nem akarunk kiskutyát egyik oka ez, a másik oka hogy ne erőszakoskodjon mikor tüzel a lány kutyánk,de ez eddig nem jött össze, mert nagyon erőszakos.a doki azt mondta mivel kiürül a tesztoszteron szint nem kívánja majd a lány kutyákat ha tüzelnek,és a tüzelű szuka szagra nem reagál,mert kiürül a tesztoszteron szint.
13. Stella1989 (válaszként erre: 7. - Ata06)
2012. jún. 5. 10:13

köszönöm a válaszokat.

Már a kis a másik fiú kutyámat nem bántja és nem morog rá,ennyi változott.És most tüzel a lány kutyánk,és ezért udvarol neki.Vizsláról van szó.

Szóval alapból nem mászott rá eddig, csak hogy most tüzel a kutyánk és ezmiatt nagyon erőlködik és erőszakos vele...

12. Stella1989 (válaszként erre: 5. - Timycat)
2012. jún. 5. 10:06
3 éves a kutyánk
11. andi6020 (válaszként erre: 1. - Stella1989)
2012. jún. 4. 18:02

Ez lehet, hogy csak a dominancia miatt van.

Nálam a tüzelő szuka kutyát "dugja" (értsd rámászik, és párzó mozgást végez) a másik, ivartalanított szuka. :)

2012. jún. 4. 10:46

Nekünk már több éve van ivartalanítva a kan kutyánk,de még mindig rá ugrik a nőstényre még akkor is ha nem tüzel.szerintem ez nem fog el múlni.

Amúgy már nem zavar hisz csak játszanak.

2012. jún. 4. 10:31

Szia

Függ a korától is :) De kis utód nem lesz ez tény :)

Az embereken kívül egyedül a delfinek szexelnek élvezetből, a többi állatfaj nem.

A nőstény állatok ivartalanítása is eléggé összetett, mert ha csak a petevezetéket kötik el, akkor a párzási hajlam és szokás megmarad, ha kipakolják akkor nem.

2012. jún. 3. 22:45
Hány éves a kutya? Ha már több éves akkor lehet, hogy soha nem múlik el.
2012. jún. 3. 22:08

A nagy mennyiség kb.:3 hónap alatt ürül ki! De van ,hogy fél év is eltelik, mire teljesen lecsökken a tesztoszteron szint!

Az hogy rámászik a másik kutyusra, nem csak udvarlás miatt lehet, hanem dominanciából is adódhat! Evvel jelzi, hogy én vagyok a főnök!

A fiú kutyákra hogy reagál? Milyen fajta kutyáról van szó?

6. Roni24 (válaszként erre: 1. - Stella1989)
2012. jún. 3. 22:03

Szia!

Én is azt akartam kérdezni, hogy mennyi idős a kutyus! Ha már idősebb, és ezelőtt volt aktusa, akkor már mindegy, mert az ösztön dolgozik benne, így csak a kiskutyákat tudjátok kikerülni, de gondolom ez is volt a cél! =) Macskáknál is így van, általában még az ivarérés előtt ivartalaníttatni kell őket, és akkor nincs az ösztön kialakulva!

A csajsziban meg ott van az ösztön, azért kelleti magát neki! =) Ha a kan lerendezi ivartalanítás ellenére, szerintem senkit nem zavar, és nekik is jó! =)

5. timycat (válaszként erre: 1. - Stella1989)
2012. jún. 3. 21:52

Tesztoszterontól függetlenül is lehet, hogy megmarad a jelölős és udvarlós szokásnál, pusztán szokásból. Ha már rászokott, ezért szokták fiú kutyáknál-macskáknál még 1 év előtt ajánlani az ivartalanítást.

Mennyi idős a kutyus? 1 hónapnak elégnek kéne lenni a hormon kiürülésre

4. kacsa118 (válaszként erre: 1. - Stella1989)
2012. jún. 3. 21:49
A miénk 5 éves. 1 éve van nálunk, hogy mikor lett ivartalanítva, nem tudjuk, de még mindig megy a lánykutyákra! :D
2012. jún. 3. 21:45
Nem értek ehhez a témához, de nekem egy ismerősöm csináltatta meg tavaly a kankutyáján, és 3 hónap volt, mire kiürült tesztoszteron. :S Már ők is kezdtek kétségbeesni, hogy ez hogy lehet, aztán egyszer csak elmúlt. Kitartás. :)
2012. jún. 3. 21:45

Itt talán jobb lenne a nőstény és a kan nemmeghatározást használni.

Enyhén szólva félreérthető a szöveg.

2012. jún. 3. 21:43

2 hónapja ivartalanítottuk ki a fiúcskánkat, a doki akkor aztmondta hogy 1 hónap mire kiürül a tesztoszteron.De most tüzel a leány kutyusunk, és mindig megy rá udvarol stb...Mintha mise történt volna..

És nekem az a furcsa hogy a lány is kéreti magát neki. Szóval érzi a kan szagot amit már nem kellene ,mert nincsenek heréi a fiúnknak.

azoktól kérdezném akiknek ivartanították a kan kutyusát ,hogy mikora ürült ki neki a tesztoszteron szint?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook