2 hónapja kiivartalanított kutyusom miért megy még mindig a lánykánkra? (beszélgetés)
köszönöm a válaszokat.
Már a kis a másik fiú kutyámat nem bántja és nem morog rá,ennyi változott.És most tüzel a lány kutyánk,és ezért udvarol neki.Vizsláról van szó.
Szóval alapból nem mászott rá eddig, csak hogy most tüzel a kutyánk és ezmiatt nagyon erőlködik és erőszakos vele...
Ez lehet, hogy csak a dominancia miatt van.
Nálam a tüzelő szuka kutyát "dugja" (értsd rámászik, és párzó mozgást végez) a másik, ivartalanított szuka. :)
Nekünk már több éve van ivartalanítva a kan kutyánk,de még mindig rá ugrik a nőstényre még akkor is ha nem tüzel.szerintem ez nem fog el múlni.
Amúgy már nem zavar hisz csak játszanak.
Szia
Függ a korától is :) De kis utód nem lesz ez tény :)
Az embereken kívül egyedül a delfinek szexelnek élvezetből, a többi állatfaj nem.
A nőstény állatok ivartalanítása is eléggé összetett, mert ha csak a petevezetéket kötik el, akkor a párzási hajlam és szokás megmarad, ha kipakolják akkor nem.
A nagy mennyiség kb.:3 hónap alatt ürül ki! De van ,hogy fél év is eltelik, mire teljesen lecsökken a tesztoszteron szint!
Az hogy rámászik a másik kutyusra, nem csak udvarlás miatt lehet, hanem dominanciából is adódhat! Evvel jelzi, hogy én vagyok a főnök!
A fiú kutyákra hogy reagál? Milyen fajta kutyáról van szó?
Szia!
Én is azt akartam kérdezni, hogy mennyi idős a kutyus! Ha már idősebb, és ezelőtt volt aktusa, akkor már mindegy, mert az ösztön dolgozik benne, így csak a kiskutyákat tudjátok kikerülni, de gondolom ez is volt a cél! =) Macskáknál is így van, általában még az ivarérés előtt ivartalaníttatni kell őket, és akkor nincs az ösztön kialakulva!
A csajsziban meg ott van az ösztön, azért kelleti magát neki! =) Ha a kan lerendezi ivartalanítás ellenére, szerintem senkit nem zavar, és nekik is jó! =)
Tesztoszterontól függetlenül is lehet, hogy megmarad a jelölős és udvarlós szokásnál, pusztán szokásból. Ha már rászokott, ezért szokták fiú kutyáknál-macskáknál még 1 év előtt ajánlani az ivartalanítást.
Mennyi idős a kutyus? 1 hónapnak elégnek kéne lenni a hormon kiürülésre
Itt talán jobb lenne a nőstény és a kan nemmeghatározást használni.
Enyhén szólva félreérthető a szöveg.
2 hónapja ivartalanítottuk ki a fiúcskánkat, a doki akkor aztmondta hogy 1 hónap mire kiürül a tesztoszteron.De most tüzel a leány kutyusunk, és mindig megy rá udvarol stb...Mintha mise történt volna..
És nekem az a furcsa hogy a lány is kéreti magát neki. Szóval érzi a kan szagot amit már nem kellene ,mert nincsenek heréi a fiúnknak.
azoktól kérdezném akiknek ivartanították a kan kutyusát ,hogy mikora ürült ki neki a tesztoszteron szint?