2, 5 éves gyerekkel már el lehet menni a genfi autókiállításra? (tudásbázis)
5. Mona..
2010. febr. 1. 16:35
Utazással nem lesz gond, 1 éves volt mikor Olaszba mentünk, havonta 1* Bécsbe megyünk imád autózni. Igen társasággal mennénk, és 2 napra, hogy ne rohanás legyen az egész.
Végülis az érdekelne, hogy sokan vannak-e, a lábadon taposnak, vagy nyúgisan lehet nézelődni, mert látsz is valamit.
4. clugie
2010. febr. 1. 16:06
Szerintem, ha a gyerek bírja az utazát menjetek. A mienk is csak a Balatonig bírja, de a keresztfiammal Spanyolországot járták be ennyi idősen. Kár kihagyni a jó programokat azért mert kisgyerek van. Ha már ott vagytok ő is biztosan jól fogja érezni magát. Ha baráti társasággal mentek akkor még a felügyelet is oszlik.
3. 0ef5da02f3
2010. febr. 1. 16:02
Hát ...
Csak azt nem tudom mit ért majd belőle a gyerek?És mit csinál majd ott?Szaladgál a kocsik közt nte meg majd utána, csak így meg lemaradsz a lényegről :))Én nem vinném
2. syria
2010. febr. 1. 16:01
Hát szerintem ez még korai. Genf egy kicsit messze van, én biztosan nem vállalkoznék rá. Ennyi idősen még a Balaton is messze volt Pesttől.
1. Mona..
2010. febr. 1. 15:58
Tavaly még korainak találtuk, de az idén már kacérkodunk a gondolattal.
Valaki volt már ott kisgyerekkel?
További ajánlott fórumok:
- Lehet még két gyerekkel, válás után normális kapcsolat?
- Lázas gyerekkel lehet levegőzni ha jó az idő?
- Mennyi idős gyerekkel lehet menni előszőr nyaralni? Pl. Balatonra néhány napra? Vagy akár strandra?
- Tudtok Pesthez közeli tavat ajánlani ahová 3-gyerekkel el lehet menni?
- Hogyan lehet táppénzre menni gyerekkel?
- Veszprémben olcsó éttermet tudtok ajánlani, ahova kisgyerekkel is lehet menni?