Tudtok Pesthez közeli tavat ajánlani ahová 3-gyerekkel el lehet menni? (tudásbázis)
Omszki, Lupa
Békásmegyerről Szentendre irányába azt hiszem. :)
Ez az én uram olyan egy mafla, de komolyan....mondom neki mit akarok, háááááát ő már nem emlékszik, mert tavaly volt, igaz azt is elfelejti amit tegnap mondtam neki.
Holnap felhívom a baráti házaspárt akikkel voltunk, azért is megszerzem Neked az infot.
Ja igen, Természetesen a vonatnak is ugyanez a célállomása.
Interneten el ne felejtsétek megnézni a menetrendet, mert a Hévvel nincsenek sajnos összehangolva a buszok.
Én is az Örshöz közel lakom! :)
Fel kell szállni a Gödöllői Hévre.
Leszálltok a Gödöllő-Szabadság tér megáálónál.
Ott át kell gyalogolni a volánbusz megállóba. (Ott bárkit megkérdeztek, meg tudja mutatni hol van (2 perc séta kb), így most nehéz lenne leírni. De ahogy leszálltok a Hévről, lehet látni.
Ott átszálltok a veresi buszra. A legjobb, hogy ha Veresen a vonatállomásnál szálltok le. (Több megálló van veresen belül) Onnan már csak egy bazi hosszú utcán kell legyalogolni. Most meg nem mondom az utca nevét, de ha az ottaniakat megkérdezitek, nagyon segítőkészek lesznek. Az utca rögtön az állomásról nyílik úgyis.
Na és akkor nagyjából el is mondtam.
Ha kérdés van, írj priviben.
Pusz
Szia.
Domonyvölgyben az 1-es tónál van strand.Nincsenek olyan sokan a belépő 600 forint körül van.Napernyők vannak és zuhany.
Szia!
Nyugatitól megy vonat.
Volánbusz: Újpestről indul (Metro végállomás előtti megálló)
Örsről: Hév (Gödöllő, Szabadság parkig, aztán átszállás volánbuszra veresig)
Mindegyik közel rak le a strandhoz.
Ha bővebben kell valamelyik, szívesen leírom.
Szia!
A veresegyházi tavak nagyon jók, szép a hely is. Bár én ebben az évben sajnos még nem voltam. Max 200-300 Ft a belépő a strandra, azt hiszem.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- Mit tudtok a halál közeli állapotról?
- Kempingezni mennék két gyerekkel ! Tudtok valami tiszta és vizközeli helyet?
- Pest közeli Dunapartot tudtok ami könnyen elérhető autó nélkül egy napra? Vagy kis tavat?
- Tudtok ajánlani viszonylag közeli hóbiztos síterepet?