Kempingezni mennék két gyerekkel ! Tudtok valami tiszta és vizközeli helyet? (beszélgetés)
Balatonalmádi Yacht Kemping. Két kisgyerekkel (másfél, 5 és fél) voltunk idén. A vizesblokkok NAGYON tiszták. Van WC-papír, szappan!!! Külön van gyermekfürdető szoba infralámpával, ha fázna a kicsi, tiszta csúszásgátlóval, pelenkázó alátéttel. Mindig van melegvíz a zuhanyzóban. A parton nincs kialakított öböl, de a víz nem magas. Viszont közvetlenül a parton van egy óriási napernyőkkel árnyékolt homokozó. Van egy gyerekmedence csúzdával külön kerítéssek elválasztott részen. Árnyékos, kellemes. Egyedül a szombaton éjjel 1-ig szóló sramli zene volt zavaró (amire először azt hittük, karaoke, de kiderült, hogy az úr és a hölgy hivatásos "énekesek"). Maga a kemping kicsi, ez is jó, mert minden (WC, benti bolt, étterem) 2 perc alatt elérhető.
Voltunk pár éve a balatonfüredi kempingben is, annak a vizesblokkja annyira koszos volt, hogy az akkor 2 és fél éves fiam azt mondta, ő inkább nem zuhanyzik, már úgyis lemosta magát a Balatonban... Viszont ott van kialakított homokos öböl a kicsiknek.
Szia!
Akkor olyasmi mint amibe mi megyünk,csak az fel van szerelve konyha résszel,rezsóval,hűtővel stb...
Akkor biztos jó lesz,csak tényleg az idő is az legyen én is ettől félek!
Mi kész sátorba megyünk,olyan mint egy kis ház.
Nem tudom a ti sátratok mekkora,milyen belmagasságú,de 2 gyerkőccel köztük egy 1 évessel,hát nem mindegy.
Sziasztok,mi úgy néz ki,hogy aug.1-7-ig leszünk Alsóörsön,Európa campingbe.Kicsit (nagyon) félek sátorral menni.Már voltunk 3 éve,de most már 2 gyerekkel megyünk (9 és 1 éves).Szuper a sátrunk,de félek az időjárástól,és,hogy hogyan hűtsem az élelmiszert.
Apósomék most vannak ezen a helyen,szerintük szuper!
Mi is rossz időt fogtunk ki a 7 napból 3x minimum esett az eső és szinte orkán erejű szél volt de a sátorba meg se éreztük csak így átjártunk Siófokra a szállodába fürdeni az uszodájukba.Azért nem lett volna mindegy hogy ingyen van a tó vagy így egy vagyon volt,de a gyerekekért mindent:-)
Most is nézem szinte naponta az időt de hol ezt írja,másnapra már mást.
De úgy néz ki e hónapban abban az 1 hétben lesz a legjobb idő!
Köszi remélem tényleg jó lesz!
Mi szintén ott a Lido kempingbe voltunk,de az szuper volt:-)
Remélem az idő is kedvezni fog nekünk ha már 4 gyerkőccel megint neki vágunk!
Megnéztem az árakat-főszezonban,8-10 ezer/éjszaka.
Ennyiért már magánházat bérelek öt percre a strandtól-teljesen felszerelve.
Szia!
Mi 24.én megyünk Balaton szemesre 4 gyerkőccel köztük egy 10 hónapossal.
Voltunk már ott nagyon család barát,olcsó szép a strandja ami ingyenes.
Közel van a wc,part,játszótér,éttermek stb..
Ha érdekel elküldöm az elérhetőségét!
Ezt nekünk tényleg nagyon tetszett, sőt egy kis bolt is van a camping területén, és viszonylag egész olcsó volt :)
Soltvadkert. Van kemping is,de lehet házat is bérelni. Tiszta és relatív olcsó. Mi régóta oda járunk. :D
A víz is "gyerekbarát",mert nagyon sekély,lassan mélyül.
Vasárnap volt a tv2-ön a Naplóba kempingezés a Balcsin.
Nagyon szuper sátrat béreltek,hűtővel felszerelve,mintha egy kis garzon lenne.
Nézd meg,hátha tetszene.